עוגיות שקדים רכות

עוגיות שקדים רכות
לצפייה במתכון יש ללחוץ על שם המתכון.

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on twitter
Share on email
Share on print

דורית אלישע משתפת אותנו במתכון שלה לעוגיות שקדים בצורת סהרונים.

  • 1 כוס אבקת שקדים
  • 2 כוסות וחצי קמח רגיל
  • כוס מדידה חד פעמי שתיה חמה
  • 1 ביצה
  • 1 אבקת אפייה
  • 1 סוכר ןניל
  • רבע כוס סוכר
  • 200 גר חמאה רכה (לפרווה מחמאה)
  • לציפוי -100 גר שוקולד מריר
  • כף שמן קנולה
  • מעט קמח שקדים

אופן ההכנה

  • ללוש חמאה,קמח,סוכר,ביצה,קמח שקדים,אבקת אפיה וסוכר וניל.
  • ליצור סהרונים ולהניח בתבנית תנור על נייר אפיה לאפות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות עד קבלת צבע זהוב ולצנן.
  • להמיס במיקרו כף שמן עם השוקולד למשך 45 שניות לערבב טוב ולהניח את קצות הסהרונים על השוקולד החם.
  • לפזר אבקת שקדים מעל השוקולד.

סרטון עם מתכון נוסף לסהרוני שקדים:

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות: