תפריט סגור

עוגיות תמרים פריכות

עוגיות תמרים פריכות

אורטל עמרם משתפת אותנו במתכון שלה לעוגיות תמרים פריכות במיוחד.

מצרכים:

לבצק העוגיות:
4 כוס קמח
1 סוכר וניל
1 אבקת אפייה
חצי כוס סוכר
150 גרם חמאה או מחמאה לגרסת פרווה
1 שמנת חמוצה או רבע כוס מיץ תפוזים ( לגרסת פרווה)

למילוי
1 ממרח תמרים
רבע כוס קינמון
1 כוס אגוזים טחונים


מבצע מיוחד לחברי "פסיפלורה מתכונים"
מיקסר בנפח 5 ליטר 1000W של חברת "יונדאי" כולל משלוח עד הבית במחיר של 350 ש"ח בלבד
כולל שנה אחריות!!!
המלאי מוגבל ל-100 יחידות בלבד.

להזמנות חייגו עכשיו 052-7876868


אופן הכנה:

1. לשים את כל חומרי הבצק העוגיות(קמח,סוכר וניל,אבקת אפייה,סוכר,חמאה,שמנת חמוצה) ולערבב היטב עד לקבלת בצק אחיד וחלק,עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לשעתיים.
2. לאחר שעתיים,מחלקים את הבצק ל-4 חלקים שווים.
3. על משטח מקומח,מרדדים כל חלק של בצק לעלה ומעליו מורחים את ממרח התמרים,קינמון ואגוזים טחונים ולגלגל לרולדה וליצור חריצים לא עמוקים במרווחים שווים.
4. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 20-25 דקות עד להזהבה, יש להשגיח שלא ישרפו.
5. מוציאים מהתנור,נותנים להתקרר ומפזרים מעל אבקת סוכר,חותכים עד הסוף ומגישים.

מתכונים נוספים:

עוגיות שוקולד ציפס ללא גלוטן/ עוגיות ביסקוטי מושלמות | עוגיות מרוקאיות ללא סוכר | עוגיות נס קפה | עוגיות טחינה | עוגיות קפה

מתכון זה הוא חלק מאוסף : מתכונים לעוגיות

Posted in מתכונים לעוגיות

מתכונים נוספים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

error: Content is protected !!