תפריט סגור

עוגיות תמרים פריכות

עוגיות תמרים פריכות

אורטל עמרם משתפת אותנו במתכון שלה לעוגיות תמרים פריכות במיוחד.

מצרכים:

לבצק העוגיות:
4 כוס קמח
1 סוכר וניל
1 אבקת אפייה
חצי כוס סוכר
150 גרם חמאה או מחמאה לגרסת פרווה
1 שמנת חמוצה או רבע כוס מיץ תפוזים ( לגרסת פרווה)

למילוי
1 ממרח תמרים
רבע כוס קינמון
1 כוס אגוזים טחונים



אופן הכנה:

1. לשים את כל חומרי הבצק העוגיות(קמח,סוכר וניל,אבקת אפייה,סוכר,חמאה,שמנת חמוצה) ולערבב היטב עד לקבלת בצק אחיד וחלק,עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לשעתיים.
2. לאחר שעתיים,מחלקים את הבצק ל-4 חלקים שווים.
3. על משטח מקומח,מרדדים כל חלק של בצק לעלה ומעליו מורחים את ממרח התמרים,קינמון ואגוזים טחונים ולגלגל לרולדה וליצור חריצים לא עמוקים במרווחים שווים.
4. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 20-25 דקות עד להזהבה, יש להשגיח שלא ישרפו.
5. מוציאים מהתנור,נותנים להתקרר ומפזרים מעל אבקת סוכר,חותכים עד הסוף ומגישים.

מתכונים נוספים:

עוגיות שוקולד ציפס ללא גלוטן/ עוגיות ביסקוטי מושלמות | עוגיות מרוקאיות ללא סוכר | עוגיות נס קפה | עוגיות טחינה | עוגיות קפה

מתכון זה הוא חלק מאוסף : מתכונים לעוגיות



מתכונים נוספים:

מתכון לעוגת גבינה מושלמת
מתכון לעוגת שוקולד מושחתת
מתכון לעוגיות אלפחורס
דרגו את המתכון:
recipe image
שם המתכון:
עוגיות תמרים פריכות
Published On
ציון ממוצע
2.51star1star1stargraygray Based on 18 Review(s)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

error: Content is protected !!