תפריט סגור

עוגת אוראו וגבינה

עוגת אוראו וגבינה

אורית לוי משתפת אותנו במתכון לעוגת אוראו וגבינה.

  • לתחתית ולכיסוי:
  • 30 (בערך) עוגיות אוראו טחונות דק
  • 100 גר' חמאה או מחמאה לפרווה
  • למלית:
  • 2 שמנת מתוקה להקצפה (סה"כ 500 מ"ל) או צמחית לפרווה
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 1 כוס חלב או חלב שקדים לפרווה
  • 1 אינסטנט פודינג וניל (80 גר')
  • 6 עוגיות אוראו שבורות גס
  • גביע גבינה לבנה 5%/9%/30% (השתמשתי ב- 30%) 250 גר' או 200 גר'
  • לקישוט:
  • 4 עוגיות אוראו שבורות לחצאים

אופן ההכנה:


  • להניח חצי מפירורי האוראו שטחנו בקערה גדולה וחצי בקערה קטנה בצד עבור הכיסוי.
  • להמיס את החמאה ולערבב עם הפירורים בקערה הגדולה.
  • לשטח את הפירורים בתבנית העוגה ולהניח במקרר 20 דק'.
  • בינתיים להקציף שמנת מתוקה, סוכר, חלב ופודינג וניל לקצפת יציבה.
  • להוסיף את גביע הגבינה ולערבב רק עד איחוד.
  • להוסיף את שברי האוראו ולערבב.
  • למזוג את תערובת הגבינה לתבנית וליישר.
  • לפזר למעלה את יתרת פירורי האוראו ולקשט בחצאי אוראו.
  • להקפיא לפחות שעתיים ולהוציא שעה לפני ההגשה למקרר.

סירטון שמדגים את הכנת העוגה:

Posted in חלבי,מתכונים לעוגות

מתכונים נוספים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

error: Content is protected !!