עוגת אוראו וגבינה

עוגת אוראו וגבינה
אורית לוי משתפת אותנו במתכון לעוגת אוראו וגבינה

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on twitter
Share on email
Share on print

אורית לוי משתפת אותנו במתכון לעוגת אוראו וגבינה.

  • לתחתית ולכיסוי:
  • 30 (בערך) עוגיות אוראו טחונות דק
  • 100 גר' חמאה או מחמאה לפרווה
  • למלית:
  • 2 שמנת מתוקה להקצפה (סה"כ 500 מ"ל) או צמחית לפרווה
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 1 כוס חלב או חלב שקדים לפרווה
  • 1 אינסטנט פודינג וניל (80 גר')
  • 6 עוגיות אוראו שבורות גס
  • גביע גבינה לבנה 5%/9%/30% (השתמשתי ב- 30%) 250 גר' או 200 גר'
  • לקישוט:
  • 4 עוגיות אוראו שבורות לחצאים

אופן ההכנה:

  • להניח חצי מפירורי האוראו שטחנו בקערה גדולה וחצי בקערה קטנה בצד עבור הכיסוי.
  • להמיס את החמאה ולערבב עם הפירורים בקערה הגדולה.
  • לשטח את הפירורים בתבנית העוגה ולהניח במקרר 20 דק'.
  • בינתיים להקציף שמנת מתוקה, סוכר, חלב ופודינג וניל לקצפת יציבה.
  • להוסיף את גביע הגבינה ולערבב רק עד איחוד.
  • להוסיף את שברי האוראו ולערבב.
  • למזוג את תערובת הגבינה לתבנית וליישר.
  • לפזר למעלה את יתרת פירורי האוראו ולקשט בחצאי אוראו.
  • להקפיא לפחות שעתיים ולהוציא שעה לפני ההגשה למקרר.

סירטון שמדגים את הכנת העוגה:

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות: