תפריט סגור

עוגת ביסקוויטים מתכון

עוגת ביסקוויטים מתכון

עוגת ביסקוויטים

מצרכים לעוגת ביסקוויטים

תותים חתוכים לפרוסות (לא חובה).
נוטלה למריחה או ממרח שוקלד.
חלב מרוכז ממותק בפחית או ריבת חלב.
חצי כוס חלב,אפשר להוסיף לחלב מעט תמצית וניל לטעם.
2 שמנת מתוקה להקצפה.
חצי שקית פודינג וניל (אבקה).
3 חבילות ביסקוויטים פתי בר (משתמשים בפחות אבל זה מאוד תלוי בגודל התבנית).








קבוצת רכישה ל-48 שעות בלבד!!!
סיר טיגון ללא שמן של חברת טפאל עם אחריות של ניופאן במחיר הכי נמוך בשוק
לפרטים והזמנה חייגו עכשיו : 052-7876868
FX100015 TEFAL

אופן הכנה :
1. בקערה שופכים את החלב עם תמצית הוניל (לא חובה ) וטובלים 2 חבילות וקצת מהביסקוויטים עד להתרככות קלה.
2. מסדרים שכבה ראשונה של ביסקוויטים, מעל השכבה למרוח במרכז כל ביסקוויט( לא על כל הביסקוויט רק במרכז, אחרת זה מתפרק) שכבה דקה של נוטלה או ממרח שוקולד, מעל מזלפים חלב מרוכז ממותק או זילוף של ריבת חלב.
3. מתחילים בהכנת הקצפת למילוי – בקערה מקציפים את 2 מיכלי השמנת עם הפודינג לקצפת יציבה.
4. מפזרים מעל שכבת הביסקוויטים את הקצפת שהקצפנו, מיישרים ומעל שמים פרוסות של תותים (שוב זה לא חובה).
5. חוזרים על כל התהליך עד שיש לנו 3 שכבות של ביסקוויטים עם ציפוי של קצפת מעל.
6. בשכבה האחרונה אפשר לפזר מעל הקצפת תותים או קקאו (לא יותר מדיי שלא ייתן מרירות) או שוקלד מגורד, או כל רעיון יצירתי שעובר לכם בראש.
7. מכניסים לשעה למקרר ומגישים.

אם אהבתם תשתפו, ונשמח לשמוע איך יצא לכם בתגובות.

בתאבון!!!

דרגו את המתכון:
recipe image
שם המתכון:
עוגת ביסקוויטים מתכון
Published On

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

error: Content is protected !!