עוגת ביסקוויטים מתכון

עוגת ביסקוויטים מתכון
עוגת ביסקוויטים מתכון קל ופשוט

שתפו את המתכון

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on twitter
Share on email
Share on print

עוגת ביסקוויטים

מצרכים לעוגת ביסקוויטים

תותים חתוכים לפרוסות (לא חובה).
נוטלה למריחה או ממרח שוקלד.
חלב מרוכז ממותק בפחית או ריבת חלב.
חצי כוס חלב,אפשר להוסיף לחלב מעט תמצית וניל לטעם.
2 שמנת מתוקה להקצפה.
חצי שקית פודינג וניל (אבקה).
3 חבילות ביסקוויטים פתי בר (משתמשים בפחות אבל זה מאוד תלוי בגודל התבנית).




אופן הכנה :
1. בקערה שופכים את החלב עם תמצית הוניל (לא חובה ) וטובלים 2 חבילות וקצת מהביסקוויטים עד להתרככות קלה.
2. מסדרים שכבה ראשונה של ביסקוויטים, מעל השכבה למרוח במרכז כל ביסקוויט( לא על כל הביסקוויט רק במרכז, אחרת זה מתפרק) שכבה דקה של נוטלה או ממרח שוקולד, מעל מזלפים חלב מרוכז ממותק או זילוף של ריבת חלב.
3. מתחילים בהכנת הקצפת למילוי – בקערה מקציפים את 2 מיכלי השמנת עם הפודינג לקצפת יציבה.
4. מפזרים מעל שכבת הביסקוויטים את הקצפת שהקצפנו, מיישרים ומעל שמים פרוסות של תותים (שוב זה לא חובה).
5. חוזרים על כל התהליך עד שיש לנו 3 שכבות של ביסקוויטים עם ציפוי של קצפת מעל.
6. בשכבה האחרונה אפשר לפזר מעל הקצפת תותים או קקאו (לא יותר מדיי שלא ייתן מרירות) או שוקלד מגורד, או כל רעיון יצירתי שעובר לכם בראש.
7. מכניסים לשעה למקרר ומגישים.

אם אהבתם תשתפו, ונשמח לשמוע איך יצא לכם בתגובות.

בתאבון!!!

תגיות:

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים: