דרגו את המתכון

עוגת ביסקוויטים קרין גורן: הגרסה הכי קלה, טעימה וממכרת שתטעמו אי פעם!

תשכחו מכל מה שידעתם על עוגת ביסקוויטים קלאסית: העוגה הזו מבית היוצר של קרין גורן היא משהו שאסור לפספס! דמיינו שכבות קרירות ונימוחות של קרם עשיר ומתוק, עם טעם נוסטלגי של ביסקוויטים טבולים בקפה עדין. היא מרשימה ברמות לאירוח ולמרות שטעים בהיסטריה, אפשר להכין אותה ברגע כמעט בלי מאמץ! מוכנים לגלות איך לגרום לכולם להתמכר ולקצור ים מחמאות? קראו הלאה!

מידע בסיסי על המתכון

רשימת מצרכים

הוראות הכנה – קל, מהיר ומוצלח בטירוף!

  1. הכנת תערובת ההרטבה: בקערה קטנה ערבבו את החלב עם הקפה הנמס. זה ייתן לביסקוויטים טעם עדין של קפה נפלא, גם אם אתם לא חובבים גדולים של קפה.
  2. הכנת קרם מושלם: בקערת המיקסר עם מקצף הקציפו יחד שמנת מתוקה, גבינה, אינסטנט פודינג, תמצית וניל וסוכר עד לקבלת קרם עמיד, אוורירי וקטיפתי (צריך להיות במרקם קרם יציב אך נמרח בקלות).
  3. הרכבת העוגה: טבלו את הביסקוויטים בתערובת החלב-קפה לשנייה בלבד (כדי שלא יהפכו לספוגיים מדי) וסדרו שכבה אחידה בתחתית תבנית מרובעת או מלבנית (כ־20×30 ס"מ).
  4. הנחת הקרם ושכבות נוספות: מעל שכבת הביסקוויטים מרחו שכבה נדיבה של הקרם שהכנתם. חזרו על הפעולה עוד פעמיים לפחות עד שתקבלו כ־3 שכבות של ביסקוויטים עם 3 שכבות של קרם לסירוגין.
  5. עיצוב וקירור: את השכבה העליונה החליקו יפה בעזרת מרית, פזרו למעלה שוקולד מריר מגורר או אבקת קקאו בנדיבות – ותנו לעוגה לנוח מינימום 4 שעות במקרר (הכי טוב לילה שלם, כי העוגה ממשיכה לשפר טעמים ולהתגבש).

טיפים להצלחה בטוחה ועוגה מדהימה!

וריאציות ושדרוגים מדליקים במיוחד

איך להגיש את העוגה באופן מושלם?

מומלץ מאוד להגיש את העוגה קרה ישירות מן המקרר. חתכו למנות יפות, והגישו עם קפה טוב או כוס תה מרגיע. רוצים להרשים יותר? הוסיפו למנה רוטב שוקולד חם מעט מעל או כף גלידת וניל בצד.

למה תאהבו את המתכון הזה?

נו, התגרתם? למה אתם מחכים! רוצו למטבח להכין את עוגת הביסקוויטים של קרין גורן שתמיד מצליחה. אל תשכחו לשתף את התוצאה – בטוח שיהיה לכם הרבה במה להתגאות!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות