עוגת בננה מושלמת ללא אפיה

עוגת בננה ללא אפיה
לצפייה במתכון יש ללחוץ על שם המתכון.

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on twitter
Share on email
Share on print

מירי גולני משתפת אותנו במתכון שלה לעוגת בננה ללא אפיה

  • תחתית העוגה : (תבנית 24)
  • 180 גר' ביסקויטים פתי-בר
  • 150 גר' חמאה מומסת
  • מלית
  • 2 בננות רכות
  • 200 גר' שמנת להקצפה 38%
  • 70 גר' אבקת סוכר
  • 500 גר' גבינת מסקרפונה עם זרעי וניל
  • 15 גר' גלטין מקצועי להמיס ב- 50 גר' מי ברז, או להוסיף 4 כפות אבקת פודינג וניל
  • 1 בננה לקישוט העוגה. מטפטפים עלייה מספר טיפות לימון

אופן ההכנה

  • תחתית העוגה : מרסקים את הביסקויטים במעבד מזון .
  • ממיסים את החמאה מספר דקות במיקרוגל .
  • מערבבים את 2 התערובות, מוסיפים לתבנית המשומנת ומישרים .
  • מכניסים את התבנית למקפיא, עד שהמלית מוכנה.
  • ממיסים את הגלטין בכוס עם מי ברז ושומרים בצד.
  • מועכים 2 בננות בקערה.
  • בקערת המיקסר מכניסים את השמנת להקצפה ואבקת הסוכר. מקציפים מספר רגעים עד שהתערובת מוכנה .
  • מפסיקים את המיקסר ומוסיפים את הבננות ממשיכים להקציף.
  • אחרי מספר שניות שהבננות נבלעו בתערובת הקצפת, מוסיפים קופסת גבינה וממשיכים להקציף, אחרי מספר שניות שהגבינה נבלעה בתערובת הקצפת, מוסיפים את הגבינה השנייה וממשיכים להקציף עוד דקה עד שתיים.
  • מכניסים למיקרוגל את הכוס עם הגלטין ל- 10 שניות, עד שהגלטין נמס. להשגיח להפסיק את המיקרוגל בזמן.
  • מכניסים את הגלטין לתערובת הקצפת עם הגבינה ומקפלים עם מרית.
  • יוצקים את התערובת לתבנית האפיה ומכניסים את התבנית למקרר. אחרי כשעתיים כשהעוגה התיצבה, ניתן לקשט אותה.

סרטון עם מתכון נוסף לעוגת בננה:

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות: