5/5 - למתכון דירוג של 1 חובבי בישול

להתפנק עם פרוסת עוגת בננות שוקולד צ'יפס זה כמו לקבל חיבוק חם מהתנור. העוגה הלחה ובעלת הטעם הזו משלבת את המתיקות של בננות בשלות עם עושר השוקולד צ'יפס, ויוצרת פינוק שמימי המושלם לכל אירוע.

איך מכינים עוגת בננות שוקולד צ'יפס – המרכיבים

מרכיבים חלופיים:

איך להכין עוגת בננות שוקולד צ'יפס – השלבים

  1. מחממים את התנור ל-180 מעלות צלזיוס. משמנים תבנית עגולה בקוטר 20 ס"מ ומרפדים את התחתית בנייר אפייה.
  2. מערבבים בקערת ערבוב גדולה את הבננות המעוכות, החמאה המומסת, הסוכר הגרגירי, הביצים ותמצית הווניל. מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
  3. מנפים יחד בקערה נפרדת את הקמח לכל מטרה, אבקת האפייה, הסודה לשתייה והמלח.
  4. מוסיפים בהדרגה את החומרים היבשים לחומרים הרטובים, תוך כדי ערבוב עד שהם מתאחדים. היזהרו לא לערבב יתר על המידה.
  5. מקפלים פנימה בעדינות את השוקולד צ'יפס עד לפיזור אחיד בכל הבלילה.
  6. יוצקים את הבלילה לתבנית העוגה המוכנה ומפזרים אותה בצורה אחידה בעזרת מרית.
  7. אופים בתנור שחומם מראש במשך 35-40 דקות, או עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא נקי.
  8. מוציאים את העוגה מהתנור ונותנים לה להתקרר בתבנית 10 דקות לפני שמעבירים אותה לרשת לצינון מלא.

תיהנו מפרוסת עוגת בננות שוקולד צ'יפס בפני עצמה או עם כף קצפת או גלידה לפינוק אקסטרה מיוחד.

מתכון זה מיועד לשרת 8-10 אנשים, תלוי בגודל המנות ובתיאבון.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות