תפריט סגור

עוגת גבינה אפויה גבוהה ללא הפרדת ביצים

עוגת גבינה אפויה

עינת חנניה משתפת אותנו במתכון שלה לעוגת גבינה אפויה גבוהה ללא הפרדת ביצים

מצרכים להכנת עוגת גבינה אפויה גבוהה ללא הפרדת ביצים:

6 ביצים
1.5 כוסות סוכר
רבע כוס שמן
750 גרם גבינה לבנה
4 כפות קורנפלור
2 שמנת חמוצה של פעם
כף וחצי קמח תופח
2 סוכר וניל
גרידת לימון בינוני


מבצע מיוחד לחברי "פסיפלורה מתכונים"
מיקסר בנפח 5 ליטר 1000W של חברת "יונדאי" כולל משלוח עד הבית במחיר של 350 ש"ח בלבד
כולל שנה אחריות!!!
המלאי מוגבל ל-100 יחידות בלבד.

להזמנות חייגו עכשיו 052-7876868


כל הכוסות במתכון הכוונה לכוס חד פעמי לשתיה קרה.
סיר גחנון בקוטר 24 או תבנית עגולה

אופן הכנת עוגת גבינה אפויה גבוהה ללא הפרדת ביצים:

אופן ההכנה:
1. מקציפים את הביצים עד לקבלת תערובת אחידה (3 דקות)
2. מוסיפים לביצים את הסוכר וניל,סוכר,שמן תוך כדי הקצפה של הביצים ומקציפים למשך 3 דקות נוספות.
3. מוסיפים לתערובת הביצים את הגבינות וממשיכים להקציף עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה.
4. מוסיפים לתערובת את הקמח והקורנפלור ואת גרידת הלימון ומערבבים בעזרת מרית (הבלילה אמורה להיות דלילה).
5. מדליקים תנור ל-200 מעלות.
6. משמנים את סיר הגחנון ושמים נייר אפיה(גם בחלק התחתון וגם בצדדים)על מנת שנוכל לשלוף בקלות את העוגה ושופכים לתוך התבנית את הבלילה
7. שמים בתבנית נפרדת עם כוס מים (שופכים את המים לתבנית).
8. מעל התבנית עם המים שמים את הסיר גחנון עם העוגה ומכניסים לתנור ב-200 מעלות למשך 5 דקות(ב-5 דקות ראשונות לכסות את העוגה עם נייר אפיה שהעוגה לא תשרף מהחום הגבוה).
9. לאחר 5 דקות אפיה ב-200 מעלות מורידים ל-170 ואופים את העוגה למשך 45 דקות נוספות(בשלב הזה מסירים את הנייר אפיה מעל העוגה.
10. לאחר 45 דקות של אפיה ב-170 פותחים את התנור למשך 3 דקות שהאדים יצאו ומשאירים את העוגה בתנור.
11. לאחר 3 דקות מוציאים את העוגה, היא תצא יותר גבוהה מהתמונה אבל תצנח מעט ותגיע לגובה שבתמונה.

Posted in מתכונים לעוגות

מתכונים נוספים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

error: Content is protected !!