עוגת גבינה ונוטלה מושלמת ללא אפייה

עוגת גבינה נוטלה ללא אפייה
עוגת גבינה נוטלה ללא אפייה קלה להכנה וטעימה בטירוף

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב telegram
שיתוף ב twitter
שיתוף ב email
שיתוף ב print

עוגת גבינה ונוטלה מושלמת ללא אפייה

לתחתית:
280 גרם ביסקוויט פתי בר שוקו
100 גרם חמאה מומסת

למילוי:
2.5 כוסות גבינת שמנת (560 גרם)
2/3 אבקת סוכר (85 גרם)
1.5 כוסות נוטלה (470 גרם)
1 כף אבקת קקאו(לא שוקולית)
1 כפית תמצית וניל

לגנאש נוטלה:
1/3 כוס שמנת מתוקה ( 80 מ"ל)
2/3 כוס נוטלה (200 גרם)


אופן הכנה:
1. במעבד מזון או ידנית מרסקים את הביסקוטים.
2. מוסיפים לביסקוויטים המרוסקים את החמאה המומסת ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
3. משטחים את תערובת הביסקוויטים והחמאה המומסת בתחתית תבנית העוגה ומכניסים לקירור בזמן שמתחילים בהכנת המילוי.
4. מתחילים בהכנת המילוי :בקערה נפרדת מקציפים את גבינת השמנת עם אבקת הסוכר עד לקבלת תערובת חלקה וקרמית.
5. מוסיפים לגבינת השמנת את הקקאו,נוטלה ותמצית הוניל ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת חלקה וקרמית.
6. מעבירים את המילוי לתבנית עם תחתית הביסקוויטים והחמאה ומקררים למשך 6 שעות לפחות כמוכן ניתן להקפיא.
7. מתחילים בהכנת הגנאש: שמים בקערה את הנוטלה,מרתיחים את השמנת מתוקה ושופכים על הנוטלה בקערה ומחכים דקה ואז מערבבים עד לקבלת גנאש חלק ואחיד.
8. נותנים לגנאש מעט להתקרר ושופכים על העוגה.ומקפיאים את העוגה לפחות שעתיים לפני הגשה.

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות: