תפריט סגור

עוגת גבינה מושלמת של יפה סונינו

עוגת גבינה מתכון

עוגת גבינה מושלמת של יפה סונינו

מצרכים להכנת עוגת גבינה:

1 שקית סוכר וניל
5 כפות גדושות קורנפלור
2 כפות גדושות אינסטנט פודינג וניל
750 גרם גבינה לבנה 9% (ניתן להחליף בגבינה לבנה 5%)
1.5 כוסות סוכר
7 ביצים מופרדות לחלבונים וחלמונים(חשוב שיהיו בטמפרטורת החדר)
1 שמנת חמוצה
מעט מלח


מבצע מיוחד לחברי "פסיפלורה מתכונים"
מיקסר בנפח 5 ליטר 1000W של חברת "יונדאי" כולל משלוח עד הבית במחיר של 350 ש"ח בלבד
כולל שנה אחריות!!!
המלאי מוגבל ל-100 יחידות בלבד.

להזמנות חייגו עכשיו 052-7876868


אופן הכנה:
1. מחממים תנור לחום של 170 מעלות.
2. מתחילים בסקצפה של החלבונים עם מעט מלח וברגע שמתקבל קצף לבן מתחילים בהוספת הסוכר וסכר הוניל בהדרגה מקציפים עד שמתקבל קצף יציב אבל לא קשה מדיי.
3. בקערה נפרדת שמים את הגבינה,חלמונים,קורנפלור,שמנת חמוצה, והאינסטנט פודינג ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה ללא גושים.
4. מתחילים בהוספת שליש מתערובת החלבונים לתערובת הגבינה ומאחדים מסות בתנועת עטיפה וכך חוזרים על הפעולה עם 2/3 הנוספים ומאחדים בתנועות עטיפה, חשוב לעשות את זה בעדינות.
5. משמנים סיר של גחנון בעזרת מרגרינה ומרפדים את השוליים עם נייר אפייה משומן קלות, חשוב גם לשמן את תחתית הסיר.
6. מעבירים את התערובת לסיר הגחנון ודופקים על השיש עם הסיר על מנת להוציא בועות אוויר.
7. אופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות עם תבנית עם מים חמים למשך חצי שעה.
8. לאחר חצי שעה מנמיכים את החום בתנור ל-150 מעלות ואופים שעה נוספת.
9. לאחר שעה וחצי בתנור של אפייה,משאירים את העוגה בתנור ולא פותחים במשך שעתיים.

Posted in חלבי,מתכונים לעוגות

מתכונים נוספים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

error: Content is protected !!