דרגו את המתכון

סוניה סאני בן הרוש משתפת אותנו במתכון שלה לעוגת גבינה ניו יורק.

מצרכים להכנת עוגת גבינה ניו יורק:

תבנית קפיץ 24 עגולה

מצרכים לתחתית:
70 גרם חמאה
2 כפות סוכר
1/4 כפית מלח
2 חלמונים (צהוב)
1 כפית תמצית וניל איכותית
3/4 כוס קמח (חד פעמי קר)
50 גרם שקדים מולבנים טחונים או אגוזי מלך טחונים
****
או לחילופין אפשר להשתמש בבצק פריך מתוק מוכן ( מופשר כמובן)


מצרכים לעוגה:
5 חלבונים (לבן)
3/4 כוס סוכר( חד פעמי קר)
3 גבינה לבנה 5% (750 גרם)
1 וחצי מיכלים של גבינת נפוליאון טבעי 28% ( כ- 340 גרם)
1 מיכל שמנת מתוקה (250 מ”ל)
3/4 כוס סוכר (חד פעמי קר)
1 כפית תמצית וניל איכותית
3 כפות קמח
4 כפות קורנפלור
5 חלמונים(צהוב)

לקישוט:
אבקת סוכר
אפשר כמובן לערבב 2 גביעים של שמנת חמוצה עם 50 גרם אבקת סוכר ולמרוח על העוגה לאחר שהצטננה ולהכניס למקרר למשך הלילה.
או כל קישוט אחר שבא לכם.

אופן הכנה:

סרטון עם מתכון נוסף של עוגת גבינה של קרין גורן:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות