תפריט סגור

עוגת גבינה פירורים קלה להכנה

עוגת גבינה ופירורים

מצרכים להכנת עוגת גבינה פירורים של זהר מנדל:

מצרכים לתחתית העוגה:
½2 כוסות קמח
½ כוס סוכר
1 שקית אבקת אפיה
2 ביצים
1 חבילת חמאה רכה (חבילה של 200 גרם)


מבצע מיוחד לחברי "פסיפלורה מתכונים"
מיקסר בנפח 5 ליטר 1000W של חברת "יונדאי" כולל משלוח עד הבית במחיר של 350 ש"ח בלבד
כולל שנה אחריות!!!
המלאי מוגבל ל-100 יחידות בלבד.

להזמנות חייגו עכשיו 052-7876868


מצרכים להכנת מלית הגבינה:
2 קופסאות גבינה לבנה 5% ( סה"כ 500 גרם)
¾ כוס חלב
1 פודינג וניל
½ כוס סוכר
1 שמנת מתוקה (מיכל של 250 גרם)

אופן הכנה:
1.מתחילים בהכנת הבצק: בקערה מערבבים את כל החומרים מלבד הביצים ולשים עד לקבלת תערובת פירורית,בשלב הזה מוסיפים את הביצים ,לשים היטב עד לקבלת בצק אחיד.
2. משטחים את הבצק בתבנית ואופים בתנור שחומם מראש לחום של 170 מעלות עד להשחמה בערך שעה,אבל משתנה מתנור לתנור.
3. מצננים את תחתית העוגה שאפינו,חותכים את החצי העליון ומפוררים אותו וממשיכים לאפייה נוספת של הפירורים בלבד על מנת לקבל פירורים שחומים יותר (יש להזהר משריפה של הפירורים).
4. מתחילים בהכנת המלית: מקציפים את כל חומרי המלית עד לקבלת תערובת יציבה,יוצקים מעל תחתית העוגה שבתבנית , מפזרים מעל את הפירורים שהשחמנו (יש לתת להם להתקרר ומכניסים לקירור להתייצב)
5. לאחר שהעוגה התייצבה,פורסים ומגישים.

Posted in מתכונים לעוגות

מתכונים נוספים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

error: Content is protected !!