תפריט סגור

עוגת גבינה קרה בציפוי תותים

עוגת גבינה קרה בציפוי תותים

אירית אביבי משתפת אותנו במתכון שלה לעוגת גבינה קרה בציפוי תותים.


מבצע מיוחד לחברי "פסיפלורה מתכונים"
מיקסר בנפח 5 ליטר 1000W של חברת "יונדאי" כולל משלוח עד הבית במחיר של 350 ש"ח בלבד
כולל שנה אחריות!!!
המלאי מוגבל ל-100 יחידות בלבד.

להזמנות חייגו עכשיו 052-7876868


מצרכים להכנת עוגת גבינה קרה בציפוי תותים:

לתחתית:
150גרם פתי בר מרוסק
100 גרם חמאה
כף סוכר חום
למלית הגבינה :
500 גרם גבינה לבנה
250 גרם גבינת שמנת
200 גרם סוכר
מיכל שמנת מתוקה
חבילה אינסטנט פודינג וניל
כוס חלב
14 גרם ג'לטין
40 גרם מים
לשיכבת התותים:
350 גרם תותים
30 גרם אבקת סוכר
14 גרם ג'לטין
40 גרם מים

אופן הכנה:
1. במעבד מזון לעבד את מצרכי התחתית ולשטח בתבנית ולהקפיא מעט.
2. להכין את הגלטין לערבב עם המים כעשר דקות.
3. בקערה אחת לערבב את הגבינות והסוכר.
4. להמיס במיקרו את הגלטין ולהעבירו לתערובת הגבינות בקערה שניה.
5. להקציף את השמנת מתוקה,פודינג וחלב לקצפת יציבה
6. לאחד את 2 התערובות ולצקת על הבסקווטים ולהקפיא
7. להכין את רוטב התותים:להכין את הגלטין עם המים לחכות כעשר דקות,במעבד מזון לרסק את התותים,להוסיף את אבקת הסוכר,להמיס את הגלטין ולהכניס גם כן לתערובת התותים ןואז לשפוך באופן אחיד מהעל העוגת גבינה.

Posted in חלבי,מתכונים לעוגות

מתכונים נוספים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

error: Content is protected !!