דרגו את המתכון

ישראלה אזולאי משתפת אותנו במתכון שלה לעוגת וניל פרווה.

מצרכים להכנת עוגת וניל פרווה:

אופן הכנה:

  1. מחממים תנור ל-170 מעלות.
  2. בקערה מערבבים את פודינג וניל,קמח ואבקת אפיה עד לקבלת תערובת אחידה.
  3. שמים בקערת המיקסר את הביצים,סוכר וניל וסוכר רגיל ומקציפים עד שלאחר כמה דקות מתקבלת בלילה תפוחה,מנמיכים את מהירות המיקסר ומוסיפים בהדרגה את השמן.
  4. לאחר שהשמן נטמע בבלילה מוסיפים לסירוגין את קערת היבשים (תערובת הקמח עם הפודינג ואבקת אפיה) ואת השמנת ריץ עד שמתקבלת תערובת אחידה ללא גושים במרקם של פודינג.
  5. מעבירים את הבלילה לתבנית ואופים במשך 40 דקות עד אשר קיסם שננעץ במרכז העוגה יוצא יבש.
  6. מצננים את העוגה ומפזרים אבקת סוכר מלמעלה.
  7. עוטפים היטב ושומרים מחוץ למקרר (העוגה לא מתאימה לקירור למרות הקצפת ריץ שבתוכה).

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות