תפריט סגור

עוגת וניל פרווה קלה להכנה

עוגת וניל פרווה קלה

ישראלה אזולאי משתפת אותנו במתכון שלה לעוגת וניל פרווה.


מבצע מיוחד לחברי "פסיפלורה מתכונים"
מיקסר בנפח 5 ליטר 1000W של חברת "יונדאי" כולל משלוח עד הבית במחיר של 350 ש"ח בלבד
כולל שנה אחריות!!!
המלאי מוגבל ל-100 יחידות בלבד.

להזמנות חייגו עכשיו 052-7876868


מצרכים להכנת עוגת וניל פרווה:

  • 2.5 כוסות קמח מנופה (מידה בכוס אוניברסלית)
  • 1.5 כוסות סוכר
  • 2 כפיות אבקת אפייה
  • 2 שקיות סוכר וניל
  • 4 ביצים ללא הפרדה
  • 1 קופסא אינסטנט פודינג וניל
  • 1 שמנת להקצפה צמחית (ריץ’)
  • 3/4 כוס שמן

אופן הכנה:

  1. מחממים תנור ל-170 מעלות.
  2. בקערה מערבבים את פודינג וניל,קמח ואבקת אפיה עד לקבלת תערובת אחידה.
  3. שמים בקערת המיקסר את הביצים,סוכר וניל וסוכר רגיל ומקציפים עד שלאחר כמה דקות מתקבלת בלילה תפוחה,מנמיכים את מהירות המיקסר ומוסיפים בהדרגה את השמן.
  4. לאחר שהשמן נטמע בבלילה מוסיפים לסירוגין את קערת היבשים (תערובת הקמח עם הפודינג ואבקת אפיה) ואת השמנת ריץ עד שמתקבלת תערובת אחידה ללא גושים במרקם של פודינג.
  5. מעבירים את הבלילה לתבנית ואופים במשך 40 דקות עד אשר קיסם שננעץ במרכז העוגה יוצא יבש.
  6. מצננים את העוגה ומפזרים אבקת סוכר מלמעלה.
  7. עוטפים היטב ושומרים מחוץ למקרר (העוגה לא מתאימה לקירור למרות הקצפת ריץ שבתוכה).
Posted in מתכונים לעוגות

מתכונים נוספים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

error: Content is protected !!