דרגו את המתכון
אורית לוי משתפת אותנו במתכון מושלם של קרין גורן לעוגת זברה.
- 2 מיכלי שמנת מתוקה (סה"כ 500 מ"ל)
- חצי כוס חלב
- 1 חבילת אינסטנט פודינג וניל
- חצי כוס סוכר
- 1 גביע גבינה לבנה 5% (250 גר')
- 20 ביסקוויטים פתי בר שוקולד
- חלב להרטבת הביסקוויטים
- לקישוט – שוקולד חלב או מריר מגורר
אופן ההכנה
- מקציפים במיקסר שמנת מתוקה, חלב, אינסטנט וניל וסוכר במהירות גבוהה למשך 2 דקות.
- כשמתקבל קרם להוסיף את הגבינה ולהקציף עוד 10 שניות. להניח בקערה בצד 3 כפות גדושות.
- למזוג את התערובת לתבנית אינגליש קייק גמישה מקרטון או סיליקון משומנת.
- טובלים ביסקוויט בחלב ולהכניס אותו לתוך הקרם עד שנוגע בתחתית התבנית.
- ממשיכים כך עד שהתבנית מלאה בשורות צפופות של ביסקוויטים רטובים.
- מורחים מלמעלה את הקרם ששמנו בצד ומיישרים.
- מקפיאים את העוגה ללילה או ל- 8 שעות, הופכים על מגש ומסירים את התבנית כשהעוגה קפואה.
- מפזרים שוקולד מגורר על העוגה.
- מפשירים כשעה במקרר ומגישים קר.
- תודה לקרין גורן על מתכון מושששששלם ♥
סרטון המדגים את כל שלבי הכנת עוגת זברה: