תפריט סגור

עוגת זברה מושלמת

עוגת זברה מתכון

אורית לוי משתפת אותנו במתכון מושלם של קרין גורן לעוגת זברה.

  • 2 מיכלי שמנת מתוקה (סה"כ 500 מ"ל)
  • חצי כוס חלב
  • 1 חבילת אינסטנט פודינג וניל
  • חצי כוס סוכר
  • 1 גביע גבינה לבנה 5% (250 גר')
  • 20 ביסקוויטים פתי בר שוקולד
  • חלב להרטבת הביסקוויטים
  • לקישוט – שוקולד חלב או מריר מגורר

אופן ההכנה

  • מקציפים במיקסר שמנת מתוקה, חלב, אינסטנט וניל וסוכר במהירות גבוהה למשך 2 דקות.
  • כשמתקבל קרם להוסיף את הגבינה ולהקציף עוד 10 שניות. להניח בקערה בצד 3 כפות גדושות.
  • למזוג את התערובת לתבנית אינגליש קייק גמישה מקרטון או סיליקון משומנת.
  • טובלים ביסקוויט בחלב ולהכניס אותו לתוך הקרם עד שנוגע בתחתית התבנית.
  • ממשיכים כך עד שהתבנית מלאה בשורות צפופות של ביסקוויטים רטובים.
  • מורחים מלמעלה את הקרם ששמנו בצד ומיישרים.
  • מקפיאים את העוגה ללילה או ל- 8 שעות, הופכים על מגש ומסירים את התבנית כשהעוגה קפואה.
  • מפזרים שוקולד מגורר על העוגה.
  • מפשירים כשעה במקרר ומגישים קר.
  • תודה לקרין גורן על מתכון מושששששלם ♥

סרטון המדגים את כל שלבי הכנת עוגת זברה:

Posted in מתכונים לעוגות

מתכונים נוספים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

error: Content is protected !!