עוגת זברה מושלמת

עוגת זברה מתכון

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on twitter
Share on email
Share on print

אורית לוי משתפת אותנו במתכון מושלם של קרין גורן לעוגת זברה.

  • 2 מיכלי שמנת מתוקה (סה"כ 500 מ"ל)
  • חצי כוס חלב
  • 1 חבילת אינסטנט פודינג וניל
  • חצי כוס סוכר
  • 1 גביע גבינה לבנה 5% (250 גר')
  • 20 ביסקוויטים פתי בר שוקולד
  • חלב להרטבת הביסקוויטים
  • לקישוט – שוקולד חלב או מריר מגורר

אופן ההכנה

  • מקציפים במיקסר שמנת מתוקה, חלב, אינסטנט וניל וסוכר במהירות גבוהה למשך 2 דקות.
  • כשמתקבל קרם להוסיף את הגבינה ולהקציף עוד 10 שניות. להניח בקערה בצד 3 כפות גדושות.
  • למזוג את התערובת לתבנית אינגליש קייק גמישה מקרטון או סיליקון משומנת.
  • טובלים ביסקוויט בחלב ולהכניס אותו לתוך הקרם עד שנוגע בתחתית התבנית.
  • ממשיכים כך עד שהתבנית מלאה בשורות צפופות של ביסקוויטים רטובים.
  • מורחים מלמעלה את הקרם ששמנו בצד ומיישרים.
  • מקפיאים את העוגה ללילה או ל- 8 שעות, הופכים על מגש ומסירים את התבנית כשהעוגה קפואה.
  • מפזרים שוקולד מגורר על העוגה.
  • מפשירים כשעה במקרר ומגישים קר.
  • תודה לקרין גורן על מתכון מושששששלם ♥

סרטון המדגים את כל שלבי הכנת עוגת זברה:

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות: