תפריט סגור

עוגת לוטוס מסקרפונה

עוגת לוטוס מסקרפונה

מיקסר MK 37 נורמנדה
מבצע מטורף לחברי "פסיפלורה מתכונים"
מיקסר בנפח 5 ליטר 1000W של חברת "NORMANDE"
כולל שליח עד הבית חינם במחיר של 350 ש"ח בלבד כולל שנה אחריות!!!
המבצע ל-24 שעות והמלאי מוגבל ל-30 יחידות בלבד.
להזמנות לחצו כאן
או חייגו עכשיו 052-7876868

ליהי חבילי משתפת אותנו במתכון שלה לעוגת לוטוס מסקרפונה.

מצרכים להכנת עוגת לוטוס מסקרפונה:

תבנית עגולה בקוטר 22


ציפוי:
חצי קופסא ממרח לוטוס
לתחתית
100 גרם חמאה
1 שרוול עוגיות לוטוס טחונות לפירורים קטנים יחסית (250 גרם)
לקרם:
3 מיכלים שמנת מתוקה (750 מ"ל)
1 חבילת אינסטנס פודינג וניל
1 מיכל גבינת מסקרפונה
חצי כוס סוכר

אופן הכנה:
1. מחממים את החמאה ואז מוסיפים ללעוגיות הלוטוס המפוררות ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
2. בתבנית עגולה ומשומנת משטחים את תערובת העוגיות והחמאה שהכנו.
3. מקציפים במיקסר את השמנת מתוקה, סוכר,מסקרפונה,אינסטנט פודינג וניל לקרם יציב.
4. את הקרם שהכנו משטחים בתבנית מעל תחתית העוגיות ומקפיאים למשך שעה עש שזה מתייצב (לעוגה ישרה יש לשטח את הקרם בצורה חלקה עם סכין רחבה או קלף)
5. במיקרוגל מחממים את ממרח הלוטוס עד שהמרקם הופך לנוזלי. ואז מוזגים את ממרח החוטוס מעל הקרם ומכניסים להקפאה למשך לחצי שעה
6.לאחר חצי שעה מחלצים את העוגה מסביב בעזרת סכין .

אפשר לקשט את העוגה מסביב עם פירוריס גסים של עוגיות לוטוס

Posted in מתכונים לעוגות

מתכונים נוספים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

error: Content is protected !!