עוגת מייפל חלבית מושלמת

עוגת מייפל חלבית
עוגת מייפל חלבית של סוניה סאני בן הרוש ,מצורף גם מתכון לעוגת מייפל פרווה

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב telegram
שיתוף ב twitter
שיתוף ב email
שיתוף ב print

עוגה המייפל היא עוגה בחושה ואווירית שתקצור המון מחמאות,אתם חייבים לנסות את העוגה הזאת.
קרדיט מתכון: סוניה סאני בן הרוש

מצרכים:
בכל מקום שרשום כוסות הכוונה לכוסות חד פעמיות לשתיה קרה
4 ביצים
1 סוכר וניל
1 כוס סוכר
1 כוס שמן
1גבינה לבנה 5% (גביע של 250 גרם)
2 כוסות קמח תופח

לעיטור העוגה מלמעלה:
קורט קינמון
אגוזי מלך קצוצים
אפשר גם לפזר פקאנים או שקדים פרוסים

2 תבניות אינגליש קייק משומנות

אופן הכנה:
1. על מנת שהעוגה תצא אוורירית מתחילים בהקצפה של הביצים למשך כמה שניות ואז מוסיפים את הסוכר וניל.
2. מוסיפים במהלך ההקצפה את הסוכר בהדרגה.
3.ממשיכים להקציף במהירות נמוכה ומוסיפים את הגבינה הלבנה ואז מוסיפים חצי מכמות הקמח וחצי מכמות השמן.
4. מוסיפים את החצי השני של הקמח והחצי השני של השמן וממשיכים להקציף עד לקבלת תערובת תפוחה ואחידה.
5. מעבירים את הבלילה ל-2 תבניות אינגליש קייק ששימנו,ממלאים עד החצי של התבנית כי זה תופח באפיה.
6. לפני אפייה מפזרים מעל קינמון ואגוזי מלך קצוצים ואז אופים למשך 30-40 דקות בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות עד אשר נועצים קיסם במרכז העוגה והוא יוצא יבש.
7. לאחרי שהעוגה מוכנה,מוציאים מהתנור ושופכים בנדיבות סירופ מייפל מעל ,ניתן לשמור את העוגה בקירור ויום למחרת אפשר פשוט לחמם את העוגה במיקרו ולהגיש.

במידה ורוצים לעשות גרסת פרווה לעוגה,פשוט להחליף את הגבינה בקצפת צמחית או עם כוס של מיץ תפוזים.

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *