דרגו את המתכון

עוגת פירות בחושה של קרין גורן: מתכון מהיר, קליל וממכר!

מכירים את הרגע הזה שמגיעים אורחים בהפתעה ואתם רוצים להשאיר אותם בהלם מתוק? עוגת הפירות הבחושה של קרין גורן היא בדיוק המתכון שחייבים לשמור! במרקם ענני ואוורירי, משובצת בפירות צבעוניים שמוסיפים רעננות משגעת – העוגה הזאת תזכה לשבחים בלי סוף, וכל זה במינימום מאמץ ובקצת פחות משעה.

מידע בסיסי

המצרכים הדרושים

הוראות הכנה פשוטות וברורות

  1. חממו מראש את התנור ל-180 מעלות במצב חום עליון ותחתון ושלפו תבנית אינגליש קייק עם נייר אפייה.
  2. בקערה גדולה ערבבו במטרפה את הביצים יחד עם הסוכר ותמצית הווניל, עד לקבלת תערובת אוורירית ובהירה.
  3. הוסיפו את השמן והיוגורט (או השמנת) וערבבו היטב לתערובת אחידה וחלקה.
  4. הוסיפו לקערה את הקמח התופח, המלח וגרידת הלימון וערבבו בעדינות רק עד לקבלת תערובת אחידה. שימו לב לא לערבב יותר מדי, כדי שהעוגה תישאר אוורירית וקלילה.
  5. בעזרת מרית הפכו בעדינות לתוך הבלילה את הפירות הטריים הקצוצים. ערבבו קלות רק עד לפיזור אחיד של הפירות.
  6. העבירו את הבלילה אל התבנית ויישרו את הפנים בעזרת מרית או כף.
  7. הכניסו לתנור ואפו למשך כ-35 עד 40 דקות, או עד שהעוגה מזהיבה וקיסם שננעץ במרכז יוצא יבש כמעט לחלוטין (מעט פירורים עליו זה סימן מושלם!).
  8. הוציאו את העוגה מהתנור והניחו לה להתקרר 15 דקות לפחות לפני ההגשה. אם תרצו לפזר אבקת סוכר לקישוט מרשים במיוחד – זה השלב המושלם!

למה תאהבו את המתכון הזה?

טיפים להצלחה בטוחה

וריאציות ושדרוגים מפנקים במיוחד

איך להגיש?

העוגה כבר בתנור? צלמו, שתפו ואל תשכחו לפרגן לנו בתגובות איך יצא לכם!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות