עוגת פירות יבשים לט"ו בשבט

עוגת פירות יבשים לטו בשבט

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב telegram
שיתוף ב twitter
שיתוף ב email
שיתוף ב print

מרי שרעבי משתפת אותנו במתכון של עוגת פירות יבשים לט"ו בשבט.

אז מה בעצם צריך בכדי להכין עוגת פירות יבשים לט"ו בשבט?

  • 1 כוס ועוד 3/4 כוס של קמח תופח
  • 3 ביצים
  • 3/4 כוס סוכר
  • 1/4 כוס מיץ תפוזים/תפוחים
  • 1 חפוח גדול מגורד במגרדת
  • 1/2 כפית קינמון
  • 1/2 כוס שמן
  • 1 וחצי כוסות פירות יבשים חתוכים קטן(פפאיה, אננס, שזיפים, צימוקים, חמוציות, פיסטוקים לא קלויים, אגוזי מלך, וכל מה שבא לכם)

אופן הכנה של עוגת פירות יבשים לט"ו בשבט:

  1. מכניסים לקערה את הביצים (לא מפרידים) ואת הסוכר ובעזרת מטרפה ידנית מקציפים במשך דקה וחצי ואז ממזגים את כל שאר המרכיבים.(ממליצה להתחיל מהמרכיבים הרטובים ).
  2. משמנים תבנית אינגליש קייק ויוצקים פנימה את כל העיסה.
  3. מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות במשך 35-40 דקות במצב אפיה.
  4. כשנוציא את העוגה מהתנור בעודה חמה נטפטף על כולה מיץ תפוזים.

מתכון נוסף של עוגת פירות יבשים לט"ו בשבט של The Cooking Foodie – Israel :

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *