עוגת פרורים קרה ב-15 דקות עבודה של דורית אלישע

עוגת גבינה פרורים מתכון
עוגת גבינה פרורים מתכון שדורית אלישע

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב telegram
שיתוף ב twitter
שיתוף ב email
שיתוף ב print

מצרכים לעוגת פרורים קלה ב-15 דקות:
150 גר' פתי בר שוקולד
100 גר' חמאה מומסת
150 גר' פתי בר לבן
500 גר' גבינה לבנה
2 שמנת מתוקה
1 אינסטנט וניל
1 כוס חלב
1 שמנת חמוצה

סרטון עם מתכון נוסף לעוגת גבינה פרורים של קרין גורן:

אופן ההכנה:
1. טוחנים את הביסקווטים במעבד מזון.
2. מוסיפים את החמאה המומסת לביסקוויטים הטחונים ולערבב לתערובת אחידה.
3. בתבנית משומנת בקוטר 24 משטחים 3/4 מתערובת החמאה והביסקוויטים.
4. מקציפים שמנת מתוקה,כוס חלב ואת הפודינג וניל,ומנמיכים מהירות ומוסיפים שמנת חמוצה וגבינה לבנה.
5. מורחים את מלית הגבינה על התחתית בתבנית ומשטחים.
6. מעל הגבינה,לפזר את הפירורים ים החמאה ומכניסים למקרר(רצוי להכין יום לפני הגשה.

 

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *