עוגת קינמון ואגוזים -מתכון קל

עוגת קינמון ואגוזים מתכון קל

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב telegram
שיתוף ב twitter
שיתוף ב email
שיתוף ב print

שרה קבצצי משתפת אותנו במתכון מושלם של עוגת קינמון ואגוזים.

מצרכים להכנת עוגת קינמון ואגוזים:

  • 6 ביצים מופרדות
  • 1 ועוד רבע כוס סוכר
  • 2 סוכר וניל
  • 3/4 כוס שמן
  • 3/4 כוס מיץ תפוזים
  • בקערה נפרדת לערבב:
  • כוס ועוד 3/4 כוס קמח
  • 1 אבקת אפייה
  • 1/2 כוס קוקוס
  • 1 כוס אגוזים קצוצים גס
  • כף קינמון

אופן הכנה:

  1. להקציף חלבונים עם 3/4 כוס סוכר לקצף יציב אך לא קשה.
  2. להעביר את החלבונים לקערה אחרת בקערת המיקסר להקציף חלמונים עם חצי כוס סוכר וסוכר וניל.
  3. להוסיף בזרם דק את השמן ולהקציף עוד כמה דקות.
  4. להוסיף את מיץ התפוזים ואת הקמח להוריד את מהירות המיקסר הכי נמוך לערבב הכל כחצי דקה.
  5. את קצף החלבונים להכניס בשלוש פעמים לתוך תערובת החלמונים תוך כדי קיפול.
  6. אפייה בתנור שחומם מראש ל- 160 מעלות למשך 45 עד 50 דקות בערך ולבדוק עם קיסם במרכז העוגה ולאפות עוד במידת הצורך עד אשר הקיסם במרכז העוגה יוצא יבש.

כל הכוסות במתכון הכוונה לכוס חד פעמית לשתיה חמה ולאפות בתבנית עגולה 26 או תבנית מלבנית בינונית

סרטון עם מתכון נוסף לעוגת קינמון של חן במטבח:

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *