עוגת שוקולד אגוזים

עוגת שוקולד אגוזים
אורית לוי משתפת אותנו במתכון עוגת שוקולד ואגוזים

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on twitter
Share on email
Share on print

אורית לוי משתפת אותנו במתכון עוגת שוקולד ואגוזים.

  • מרכיבים:
  • 2 ביצים
  • חצי כוס שמן
  • חצי כוס סוכר
  • חצי כוס חלב / מיץ תפוזים לפרווה
  • 2 כפות ממרח נוטלה
  • 1 כוס חד"פ לשתייה חמה קמח תופח
  • חופן אגוזי מלך שבורים/פקאנים מסוכרים/שוקולד צ'יפס
  • אופן ההכנה:
  • מחממים תנור ל- 180 מעלות.
  • בקערה גדולה טורפים ומערבבים יחד את הביצים, סוכר, שמן, חלב וקמח.
  • להוציא 4 כפות מהתערובת לקערה קטנה.
  • להוסיף לקערה הגדולה את הנוטלה ולערבב היטב
  • לשמן תבנית אינגליש קייק ולמזוג את תערובת הקערה הגדולה (בצבע חום).
  • לפזר למעלה אגוזי מלך ומעל למזוג את התערובת מהקערה הקטנה (בצבע לבן).
  • זה בסדר אם לא מכסה הכל.
  • לאפות 35-40 דק' או עד שנועצים קיסם ויוצא יבש.
  • לצנן מעט לפני ההגשה.
  • לשדרוג ניתן למזוג רוטב שוקולד מעל העוגה.

סירטון שמדגים את הכנת המתכון:

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות: