תפריט סגור

עוגת שוקולד אגוזים

עוגת שוקולד אגוזים

אורית לוי משתפת אותנו במתכון עוגת שוקולד ואגוזים.


  • מרכיבים:
  • 2 ביצים
  • חצי כוס שמן
  • חצי כוס סוכר
  • חצי כוס חלב / מיץ תפוזים לפרווה
  • 2 כפות ממרח נוטלה
  • 1 כוס חד"פ לשתייה חמה קמח תופח
  • חופן אגוזי מלך שבורים/פקאנים מסוכרים/שוקולד צ'יפס
  • אופן ההכנה:
  • מחממים תנור ל- 180 מעלות.
  • בקערה גדולה טורפים ומערבבים יחד את הביצים, סוכר, שמן, חלב וקמח.
  • להוציא 4 כפות מהתערובת לקערה קטנה.
  • להוסיף לקערה הגדולה את הנוטלה ולערבב היטב
  • לשמן תבנית אינגליש קייק ולמזוג את תערובת הקערה הגדולה (בצבע חום).
  • לפזר למעלה אגוזי מלך ומעל למזוג את התערובת מהקערה הקטנה (בצבע לבן).
  • זה בסדר אם לא מכסה הכל.
  • לאפות 35-40 דק' או עד שנועצים קיסם ויוצא יבש.
  • לצנן מעט לפני ההגשה.
  • לשדרוג ניתן למזוג רוטב שוקולד מעל העוגה.

סירטון שמדגים את הכנת המתכון:

Posted in חלבי,כללי,מתכונים לעוגות

מתכונים נוספים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

error: Content is protected !!