תפריט סגור

עוגת שוקולד אוורירית ומושלמת

עוגת שוקולד אוורירית ומושלמת

מיקסר MK 37 נורמנדה
מבצע מטורף לחברי "פסיפלורה מתכונים"
מיקסר בנפח 5 ליטר 1000W של חברת "NORMANDE"
כולל שליח עד הבית חינם במחיר של 350 ש"ח בלבד כולל שנה אחריות!!!
המבצע ל-24 שעות והמלאי מוגבל ל-30 יחידות בלבד.
להזמנות לחצו כאן
או חייגו עכשיו 052-7876868

מרי שרעבי משתפת אותנו במתכון שלה לעוגת שוקולד אוורירית.

מצרכים להכנת עוגת שוקולד אוורירית:

  • כוס ורבע סוכר
  • 4 כפות קקאו
  • 3/4 1 כוסות קמח תופח
  • 1/2 כוס אבקת שוקולית
  • כוס שמן
  • כפית תמצית בטעם שוקולד
  • 1/2 כוס חלב (מומלץ לחמם במיקרו למשך 30 שניות)
  • 4 ביצים
  • 100 גרם שוקולד מריר חתוך לקוביות
  • מיכל שמנת מתוקה (נשתמש בחצי לעוגה וחצי נשתמש לקרם)

    תבנית בקוטר 26

אופן הכנה:


  1. מערבבים בקערה את סוכר,קקאו,שוקולית וקמח תופח.
  2. יוצרים גומה במרכז העוגה ושופכים לגומה את הביצים,שמן,תמצית שוקולד,חלב,חצי מכמות השמנת וטורפים היטב ידנית את כל החומרים בקערה עד לקבלת תערובת אחידה (אין צורך במיקסר).
  3. יוצקים את התערובת לתבנית משומנת ואופים למשך 40 דקות בתנור שחומם מראש ל-160 מעלות (לאחר 40 דקות יש לבדוק את העוגה בעזרת קיסם).
  4. לאחר שהעוגה מוכנה,מוציאים מהתנור ונותנים לה להתקרר.
  5. מחממים את חצי מיכל השמנת עד לרתיחה עדינה ושופכים על קוביות השוקולד ומערבבים עד לקבלת גנאש חלק (ציפוי שוקולד)
  6. מורחים את הגנאש שהכנו מעל העוגה,לאחר שהעוגה התקררה.
  7. נותנים לקרם להתייצב מעט ומכניסים את העוגה למקרר למשך שעה ואז ניתן להגיש.

סרטון עם מתכון נוסף לעוגת שוקולד:

Posted in מתכונים לעוגות

מתכונים נוספים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

error: Content is protected !!