דרגו את המתכון

מרי שרעבי משתפת אותנו במתכון שלה לעוגת שוקולד אוורירית.

מצרכים להכנת עוגת שוקולד אוורירית:

אופן הכנה:

  1. מערבבים בקערה את סוכר,קקאו,שוקולית וקמח תופח.
  2. יוצרים גומה במרכז העוגה ושופכים לגומה את הביצים,שמן,תמצית שוקולד,חלב,חצי מכמות השמנת וטורפים היטב ידנית את כל החומרים בקערה עד לקבלת תערובת אחידה (אין צורך במיקסר).
  3. יוצקים את התערובת לתבנית משומנת ואופים למשך 40 דקות בתנור שחומם מראש ל-160 מעלות (לאחר 40 דקות יש לבדוק את העוגה בעזרת קיסם).
  4. לאחר שהעוגה מוכנה,מוציאים מהתנור ונותנים לה להתקרר.
  5. מחממים את חצי מיכל השמנת עד לרתיחה עדינה ושופכים על קוביות השוקולד ומערבבים עד לקבלת גנאש חלק (ציפוי שוקולד)
  6. מורחים את הגנאש שהכנו מעל העוגה,לאחר שהעוגה התקררה.
  7. נותנים לקרם להתייצב מעט ומכניסים את העוגה למקרר למשך שעה ואז ניתן להגיש.

סרטון עם מתכון נוסף לעוגת שוקולד:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות