Search

עוגת שוקולד ופירורים מושחתת: התמכרות מתוקה בביס אחד

עוגת שוקולד ופירורים מושחתת- התמכרות מתוקה בביס אחד

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

3/5 - למתכון דירוג של 2 חובבי בישול

עוגת שוקולד נימוחה (פרווה)

זמן הכנה: 15 דקות זמן אפייה: 20 דקות

מצרכים:

לבצק:

  • 3 כוסות קמח
  • ¾ כוס סוכר
  • 1 ביצה
  • 1 שקית אבקת אפייה
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 1 כוס שמן

לבלילת השוקולד:

  • 100 גרם שוקולד מריר
  • 2 כפות קקאו
  • ¼ כוס מים
  • ¼ כוס שמן
  • 1 כפית גדושה נס קפה
  • ¼ כוס סוכר
  • 2 ביצים

הוראות הכנה:

  1. הכנת הבצק: בקערה גדולה, ערבבו את כל מצרכי הבצק עד לקבלת בצק אחיד.
  2. חלוקת הבצק: שטחו ¾ מהבצק בתבנית בינונית. את הרבע הנותר, הניחו בצד.
  3. הכנת בלילת השוקולד: בסיר קטן, ערבבו את כל מצרכי הבלילה (למעט הביצים) ובשלו על אש קטנה עד שהשוקולד נמס והתערובת אחידה.
  4. הוספת הביצים: לאחר שהתערובת התקררה מעט, הוסיפו את הביצים בהדרגה תוך כדי ערבוב מתמיד.
  5. הרכבת העוגה: שפכו את בלילת השוקולד על הבצק שבתבנית. פזרו מעל את פירורי הבצק שהנחתם בצד.
  6. אפייה: הכניסו לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות (לא טורבו) למשך 20 דקות. העוגה מוכנה כשהיא נראית מעט בהירה.
  7. קירור: הוציאו מהתנור והניחו לעוגה להתקרר לחלוטין לפני שפורסים ומגישים.

בתאבון!

מתכון של חן אסרף.

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות