תפריט סגור

עוגת שוקולד עם שוקולית

עוגת שוקולד עם שוקולית 2

מיקסר MK 37 נורמנדה
מבצע מטורף לחברי "פסיפלורה מתכונים"
מיקסר בנפח 5 ליטר 1000W של חברת "NORMANDE"
כולל שליח עד הבית חינם במחיר של 350 ש"ח בלבד כולל שנה אחריות!!!
המבצע ל-24 שעות והמלאי מוגבל ל-30 יחידות בלבד.
להזמנות לחצו כאן
או חייגו עכשיו 052-7876868

עוגת שוקולד עם שוקולית פשוטה להכנה וטעימה בטירוף,מתכון של נטלי לוי.

מצרכים להכנת עוגת שוקולד עם שוקולית:

  • כוס סוכר
  • 4 ביצים גודל מדיום
  • חבילת שוקולד מריר
  • כוס קמח תופח
  • כוס שמן
  • כוס שוקולית או תערובת של 5 כפות קקאו וחצי כוס סוכר
  • חצי מיכל שמנת מתוקה או שמנת צמחית

אופן הכנה:


  1. מערבבים את כל החומרים ביחד עם מטרפה עד לקבלת תערובת אחידה וללא גושים.
  2. מעבירים לתבנית מרובעת משומנת ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 40 דקות.
  3. לגנאש – מחממים את השמנת מתוקה עם חצי חבילת שוקולד עד שזה נמס וחם.
  4. לאחר 40 דקות כאשר העוגה עדיין חמה,מחוררים את העוגה עם קיסם ושופכים עליה חצי מתערובת הגנאש שהכנו.
  5. לחצי הגנאש שנשאר נוסיף את חצי חבילת השוקולד שנשארה,נערבב היטב עד להמסה ואז נשפוך את הכל על העוגה בתור שכבה שניה.

סרטון עם מתכון נוסף לעוגת שוקולד:

Posted in מתכונים לעוגות

מתכונים נוספים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

error: Content is protected !!