מצרכים להכנת עוגת שוקולד במיקרוגל של רונית פרץ:
4 ביצים
1 שקית אבקת אפייה
1 כוס קמח רגיל
1 כוס סוכר
1 כוס אבקת שוקולית
1/2 כוס שמן
1/4 כוס קקאו איכותי
1 כוס מים רותחים
לציפוי:
100 גרם שוקולד מריר
חצי מיכל קצפת ריץ
אופן ההכנה:
1. שמים בקערה את הסוכר והביצים ומקציפים עם מטרפה (אין צורך במיקסר)
2. מוסיפים לקערה עם הביצים את שאר המצרכים ובסוף מוסיפים את המים הרותחים.
3. מכניסים את הקערה למיקרוגל למשך 6 דקות (יש להשתמש בפעולת חימום)
4. נותנים ךעוגה להתקרר,בינתיים מחממים במיקרוגל את הקצפת ריץ עם השוקולד מריר, מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה ומפזרים מעל העוגה שהתקררה.