עוגת שכבות מושלמת

עוגת שכבות מושלמת

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב telegram
שיתוף ב twitter
שיתוף ב email
שיתוף ב print

לימור רימוני גלעד משתפת אותנו במתכון של עוגת שכבות מושלמת קלה להכנה.

מצרכים להכנת עוגת שכבות מושלמת:

שכבה ראשונה:

  • 6 חלבונים
  • 6 חלמונים
  • חצי כוס סוכר
  • 2 כפות שמן
  • 2 כפיות תמצית וניל
  • 1 אינסטנט פודינג שוקולד

שכבה שניה:

  • 1 אינסטנט פודינג וניל
  • 1 כוס חלב
  • 1 שמנת מתוקה
  • 2 כפות סוכר (לא חובה)

שכבה שלישית:

  • 100 גרם שוקולד מריר
  • 3 כפות מים
  • 3 כפות שמן
  • אפשר להחליף את המים והשמן בשמנת מתוקה
  • ובמתכון אין קמח זאת לא טעות

אופן הכנה:

  1. מתחילים בהכנה של העוגה: מקציפים את החלבונים ומוסיפים תוך כדי ההקצפה את הסוכר.
  2. לחלמונים מוסיפים את השמן,פודינג שוקולד ותמצית הוניל ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
  3. מוסיפים את החלמונים לחלבונים ע"י קיפול יש לעשות בעדינות שהבלילה לא תתפרק.
  4. אופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני(180 מעלות) עד אשר קיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש.
  5. נותנים לעוגה להתקרר ואז חותכים ל-2 שכבות.
  6. מקציפים את כל החומרים של השכבה השניה עד לקבלת קצפת יציבה ומחלקים ל-2 למילוי מעל השכבות.
  7. מתחילים בהרכבת העוגה: מעל בסיס העוגה שמים חצי מהקצפת שהכנו,מעל שמים שכבה נוספת ומעל שכבה נוספת של קצפת .
  8. ממיסים את השוקולד עם השמן והמים ושמים מעל שכבת הקצפת ומכניסים למקרר להתייצב,ניתן לקשט עם זילופים של שמנת מתוקה.

סרטון עם מתכון נוסף לעוגת קרמבו:

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *