תפריט סגור

עוגת תפוזים מרוקאית מתכון

עוגת תפוזים מרוקאית

עוגת תפוזים מרוקאית

מצרכים להכנת עוגת תפוזים

4 ביצים
1.5 כוסות סוכר
1/2 כוס שמן
2 כוסות קמח
4 כפיות אבקת אפיה (20 גרם )
1/2 כפית מלח
1/2 כוס מיץ תפוזים סחוט טרי
2 כפות של גרידת תפוז
1 כפית תמצית וניל

אופן הכנה
1. לחמם תנור ל -180 מעלות ,לשמן תבנית, ולסחוט בערך 2 תפוזים על מנת לקבל את הכמות הרצויה של המיץ תפוזים,
ולגרד את קליפת התפוז לכמות גרידת התפוז שמוזכרת במתכון.
2. להקציף את הביצים והסוכר לקצף יציב ולאחר מכן להוסיף בהדרגה את השמן.
3. להוסיף את הקמח,אבקת האפיה והמלח לערבב ואז להוסיך את מיץ התפוזים ושוב לערבב היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
4. להוסיף את גרידת התפוז ותמצית הוניל.
5. לשפוך את התערובת לתבנית המשומנת ולאפות כ – 40 דקות או עד שהעוגה מוכנה .
6. להשאיר בתבנית להתקרר 7-10 דקות להוציא מהתבנית ולתת לזה להתקרר.
ניתן לפזר אבקת סוכר מלמעלה ולהרטיב את העוגה עם ליקר תפוזים.
ניתן לאפות העוגה בתבנית אינגליש קייק והיא תצא מעולה ואוורירית.


מבצע מיוחד לחברי "פסיפלורה מתכונים"
מיקסר בנפח 5 ליטר 1000W של חברת "יונדאי" כולל משלוח עד הבית במחיר של 350 ש"ח בלבד
כולל שנה אחריות!!!
המלאי מוגבל ל-100 יחידות בלבד.

להזמנות חייגו עכשיו 052-7876868


אם אהבתם תשתפו, ונשמח לשמוע איך יצא לכם בתגובות.

בתאבון!!!

Posted in מתכונים לעוגות

מתכונים נוספים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

error: Content is protected !!