3.2/5 - למתכון דירוג של 5 חובבי בישול

מתכון לעוף ושוקי תפוחי אדמה בתנור

מרכיבים:

אופן ההכנה:

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. קולפים את תפוחי האדמה, חותכים לקוביות ושוטפים היטב.
  3. שוטפים היטב את העוף ומניחים במסננת להתייבש.
  4. בקערה גדולה, מערבבים את כל המרכיבים מלבד העוף ותפוחי האדמה ליצירת רוטב.
  5. מוסיפים את העוף לקערה ומערבבים היטב עד שכל פיסת עוף מצופה ברוטב.
  6. מסדרים את העוף בתבנית, כשהעור כלפי מטה.
  7. מוסיפים את תפוחי האדמה לקערת הרוטב ומערבבים היטב.
  8. מפזרים את תפוחי האדמה באופן שווה בין חלקי העוף בתבנית.
  9. אופים כשעה, הופכים את העוף ותפוחי האדמה ואופים 15 דקות נוספות עד הזהבה.
  10. לאוהבי תפוחי אדמה קריספיים: הפעילו את הטורבו ואפו כ-20 דקות נוספות, תוך השגחה.
  11. לאוהבי תפוחי אדמה רכים: אפו 10 דקות נוספות ללא טורבו.

בתאבון!

מתכון של בת אלי.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות