עוף בתנור עם תפוחי אדמה ורוטב קארי

עוף בתנור עם תפוחי אדמה
ישראלה אזולאי משתפת אותנו במתכון שלה לעוף בתנור עם תפוחי אדמה.

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב telegram
שיתוף ב twitter
שיתוף ב email
שיתוף ב print

ישראלה אזולאי משתפת אותנו במתכון שלה לעוף בתנור עם תפוחי אדמה.

מצרכים להכנת עוף בתנור עם תפוחי אדמה:

6 ירכיים
5 תפוחי אדמה קלופים חתוכים לפרוסות.
1 בצל חתוך לפרוסות
3 שיני שום פרוסות
חצי כוס שמן זית
שלושת רבעי כוס מים
כפית שטוחה מלח
חצי כפית פלפל שחור
חצי כפית כורכום
2 כפיות שטוחות קארי
2 כפיות בזיליקום מיובש
רבע כפית פפריקה חריפה

אופן הכנה:

אופן הכנה 

  • מפזרים את הבצל ושיני שום בתבנית די עמוקה ורחבה
  • מכינים מרינדה לעוף – מערבבים את התבלינים עם שמן זית, העוף, ותפוחי האדמה.
  • אחרי זאת מפזרים בתבנית, ואז מצד התבנית שופכים את המים.
  • מחממים תנור ל-190 מעלות, מכניסים לאפיה של שעה וחצי בערך, עד שהתפוחי אדמה רכים.
  • באמצע האפיה, הופכים ולהשקות את העוף.

סרטון עם מתכון נוסף לעוף בתנור עם תפוחי אדמה:

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות: