עוף בתנור עם תפוחי אדמה ורוטב קארי

עוף בתנור עם תפוחי אדמה
ישראלה אזולאי משתפת אותנו במתכון שלה לעוף בתנור עם תפוחי אדמה.

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on twitter
Share on email
Share on print

ישראלה אזולאי משתפת אותנו במתכון שלה לעוף בתנור עם תפוחי אדמה.

מצרכים להכנת עוף בתנור עם תפוחי אדמה:

6 ירכיים
5 תפוחי אדמה קלופים חתוכים לפרוסות.
1 בצל חתוך לפרוסות
3 שיני שום פרוסות
חצי כוס שמן זית
שלושת רבעי כוס מים
כפית שטוחה מלח
חצי כפית פלפל שחור
חצי כפית כורכום
2 כפיות שטוחות קארי
2 כפיות בזיליקום מיובש
רבע כפית פפריקה חריפה

אופן הכנה:

אופן הכנה 

  • מפזרים את הבצל ושיני שום בתבנית די עמוקה ורחבה
  • מכינים מרינדה לעוף – מערבבים את התבלינים עם שמן זית, העוף, ותפוחי האדמה.
  • אחרי זאת מפזרים בתבנית, ואז מצד התבנית שופכים את המים.
  • מחממים תנור ל-190 מעלות, מכניסים לאפיה של שעה וחצי בערך, עד שהתפוחי אדמה רכים.
  • באמצע האפיה, הופכים ולהשקות את העוף.

סרטון עם מתכון נוסף לעוף בתנור עם תפוחי אדמה:

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות: