תפריט סגור

עוף ותפוח אדמה מתכון מנצח

עוף עם תפוח אדמה מתכון
Booking.com

קרדיט מתכון : אורה ארגוב
מצרכים להכנת עוף ותפוח אדמה:
6 יחידות של חלקי עוף (כרעיים או שוקיים)
8 תפוחי אדמה מקולפים וחתוכים לרבעים

לרוטב:
1/4 כוס שמן זית
1/2 כפית פפריקה
1/2 כוס רוטב צילי מתוק
5 שיני שום כתושות
1/4 כפית מלח
1/4 כוס כוסברה
1 בצל מטוגן
1/4 כפית פלפל שחור

תבלון לתפוח אדמה:
1 כפית כרכום
2 כוסות מים
1 כפית מרק עוף

אופן ההכנה:
1. מורחים את חלקי העוף עם שמן זית,פלפל שחור גרוס,פפריקה,מלח וכוסברה קצוצה,בצל מטוגן,שום מטוגן ורוטב צילי מתוק מערבבים הכל ,ומסדרים בתבנית.
2. אופים את העוף למשך 45 דקות בתנור שחומם מראש עד להשחמה של העוף.
3. לאחר שהוצאנו את העוף מהתנור, מעבירים לסיר ומוסיפים את תפוחי האדמה עם עם התבלון והמים ומבשלים עד שהרוטב מסמיך ותפוחי האדמה מוכנים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

error: Content is protected !!