תפריט סגור

עוף חמוץ מתוק מתכון מושלם

עוף חמוץ מתוק

מיקסר MK 37 נורמנדה
מבצע מטורף לחברי "פסיפלורה מתכונים"
מיקסר בנפח 5 ליטר 1000W של חברת "NORMANDE"
כולל שליח עד הבית חינם במחיר של 350 ש"ח בלבד כולל שנה אחריות!!!
המבצע ל-24 שעות והמלאי מוגבל ל-30 יחידות בלבד.
להזמנות לחצו כאן
או חייגו עכשיו 052-7876868

דניאלה קבודי משתפת אותנו במתכון שלה לעוף חמוץ מתוק מושלם

מצרכים:

חזה עוף חתוך לקוביות

לציפוי:
1/2 כוס קורנפלור
3/4 כוס קמח תופח
1 כפית מלח
1/2 כוס מים קרים


לרוטב:
שמן שומשום (לא חובה אבל מוסיף)
מיץ מלימון אחד
4 כפות דבש
חצי כוס רוטב צילי מתוק
מעט שמן
בצל סגול חתוך לקוביות
2 גמבות אדומות חתוכות לקוביות

לקישוט:
רצועות בצל ירוק
שומשום.

אופן הכנה:

1. מתחילים בהכנת הציפוי – מערבבים את כל החומרים(קמח תופח,קורנפלור,מים קרים,מלח) עד לקבלת תערובת אחידה ושופכים לתוכה את כל הקוביות חזה עוף שחתכנו.
2. בשמן עמוק מטגנים את כל קוביות החזה עוף עם הציפוי עד להזהבה ואז שמים בצד.
3. מתחילים בהכנת הרוטב – מחממים מעט שמן ומוסיפים לתוכו את הגמבות והבצל סגול,מוסיפים את הרוטב צילי מתוק,דבש,מיץ לימון ולקראת הסוף להוסיף את השמן שומשום,מבשלים במשך 20 דקות על אש בינונית ובמידת הצורך מתקנים טעמים.
4. מוסיפים את קוביות חזה העוף שטיגנו ומערבבים היטב, מקשטים בבצל ירוק ושומשום.

Posted in עוף

מתכונים נוספים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

error: Content is protected !!