עוף מתובל על הפלנצה

עוף מתובל
לצפייה במתכון יש ללחוץ על שם המתכון.

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on twitter
Share on email
Share on print

יפה וקס משתפת אותנו במתכון שלו לעוף מתובל על הפלנצה.

  • 6 חלקי עוף
  • התיבול:
  • בקערה שמים:
  • 2 כפות גריל עוף
  • חצי כף מלח
  • כף פפריקה מתוקה
  • כף תבלין "תערובת השף"(אהרוני)
  • כף תבלין "גריל עוף ארומטי"(אהרוני)
  • מערבבים את התיבול
  • טובלים את העוף
  • בתיבול שבקערה

אופן ההכנה:

  • מחממים פלנצ"ה,שמים את העוף.
  • מוסיפים חצי כוס מים ומכסים את הפלנצ'ה.
  • לאחר כ10 דקות,הופכים את העוף.
  • אם אין מים בפלנצ'ה להוסיף כחצי כוס ולכסות שוב במכסה,מעבירים לתבנית את העוף עם הנוזלים.
  • מכניסים לתנור במצב גריל 200 מעלות למשך כחצי שעה.

מתכון נוסף עם עוף:

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות: