עוף עם במיה מתכון מנצח – תומר תומס

עוף עם במיה מתכון מנצח

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב telegram
שיתוף ב twitter
שיתוף ב email
שיתוף ב print

תומר תומס משתף אותנו במתכון מנצח של עוף עם במיה.

סרטון המדגים את כל שלבי הכנת המתכון:

מצרכים להכנת עוף עם במיה:

  • שקית של במיה קפואה (700 גרם) ניתן ורצוי להחליף בבמיה טריה
  • 7 שוקי עוף
  • קופסא של עגבניות מרוסקות
  • 1 בצל דק קצוץ
  • כף פפריקה
  • חצי כפית כורכום
  • מלח
  • כף מרק עוף

אופן הכנה:

  1. בסיר שטוח מחממים שמן ומתחילים בטיגון הבצל עד שהוא נהיה שקוף ואז מסדרים מעל את שוקי העוף ועושים סגירה לעוף מכל הצדדים.
  2. לאחר שסגרנו את העוף,מוסיפים את הבמיה לסיר וממשיכים בטיגון ואז מוסיפים כף של פפריקה אדומה וחצי כפית של כורכום ומערבבים ונותנים לתבלינים להפתח ואז מוסיפים את העגבניות המרוסקות.
  3. מוסיפים לסיר מים עד לכיסוי של הבמיה(לא להוסיף יותר מדיי מים) ומוסיפים כף של מרק עוף ומערבבים וממליחים בהתאם לטעם אישי,מביאים את הסיר לרתיחה,מכסים ומבשלים למשך שעה על אש בינונית.
  4. לאחר שעה של בישול (אם הרוטב דליל מדיי, מורידים את המכסה ונותנים לזה להתבשל עד אשר הרוטב מצטמצם) מגישים עם אורז לבן.

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *