ערוק – קציצות ירק עיראקיות מושלמות

ערוק - קציצות ירק עיראקיות

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב telegram
שיתוף ב twitter
שיתוף ב email
שיתוף ב print

דורית אלישע משתפת אותנו במתכון קל של קציצות ירק עיראקיות הנקראות ערוק.

אז מה בעצם צריכים על מנת להכין קציצות ערוק?

  • 2 תפו"א גדולים
  • 1 בצל גדול
  • 2 ביצים
  • חצי צרור פטרוזיליה
  • 2 גבעולי בצל ירוק כולל העליל
  • 2 כפות קמח
  • חצי כפית מלח
  • קורט פלפל שחור
  • רבע כפית בהרט לקציצות (או כמון)
  • שמן לטיגון

אופן הכנה:

  1. לבשל את התפו"א בישול מלא ולקלף למעוך שלא יהיו גושים ולשים בקערה.
  2. לקצוץ בצל יבש ולסחוט מנוזלים ונוסיף לקערת התפוחי אדמה.
  3. את הבצל ירוק נפרוס דק ,נוסיף 2 ביצים ו-2 כפות קמח נתבל ונטגן בשמן גובה ס"מ מהמחבת את קציצות הערוק המוכנות נניח על נייר סופג .

מתכון נוסף של קציצות ערוק עם חזה עוף של חן במטבח:

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות: