חיפוש

פאי לימון מרנג מטריף המתכון הכי קל

פאי לימון מרנג מטריף המתכון הכי קל

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

2/5 - למתכון דירוג של 2 חובבי בישול

פאי לימון מרנג מטריף המתכון הכי קל

מתכון מטריף וקל להכנה של פאי לימון של נעמי שושן וזקלין פדלון.

מצרכים:
מרכיבים לבצק:
100 גרם חמאה קרה
200 גרם קמח
1 כף אבקת סוכר
חצי כפית שטוחה מלח
ביצה אחת
מרכיבים לציפוי המרנג:
3 חלבונים
100 גרם סוכר
מרכיבים לקרם:
מיץ סחוט מארבעה לימונים בגודל בינוני
גרידה של לימון
3 ביצים
150 סוכר
1 כף גדושה של קורנפלור
50 גרם חמאה רכה
אופן הכנה מופיע בהמשך.

מתכונים נוספים:
פאי לימון מתכון מושלם
פאי לימון מושלם
פאי מוס לימון דיאטטי

מתכון נוסף:

אופן הכנה:
נכין קודם את הבצק:
לשים במיקסר עם להב פלדה את אבקת הסוכר,ביצה, קמח ומלח.
מערבב עד לקבלת פירורים.
נכניס את החמאה בהדרגה ונערבל עד שמקבלים בצק רך ונעים
נעשה כדור ומכניס לקירור עד להכנת הקרם לימון .
הכנת קרם הלימון:
נקציף את הביצים בלי להפריד עם הסוכר עד שמקבלים תערובת תפוחה ובהירה
בסוף נכניס את הקונפלור ללא מיקסר.
נשים את המיץ של 4 לימונים + גרידת הלימון על הגז עד סף רתיחה.
נכניס לסיר של המיץ לימון את תערובת הביצים ונבשל תוך כדי ערבוב עד לקבלת קרם סמיך
נכבה את הגז ונכניס את ה50 גרם חמאה (לוודא שהיא רכה) ונערבב.
מכניסים לקירור.
להוציא את הבצק מהמקרר ולרדד לעיגול לעובי בינוני

נשטח לתבנית יורדת בקוטר 23 ס"מ ונחתוך את הבצק המיותר מהשוליים עם סכין .
נכסה בנייר סופג ומעל נשים אבנים קטנות

לאפות ל-11 דקות בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות.
נוריד את הנייר ואת האבנים ונאפה לעוד רבע שעה נוספת ונקרר.
נמרח את הקרם על הטארט ולקירור.

הכנת המרנג:
נקציף 3 חלבונים עם קורט מלח + 100 גרם סוכר עד שמקבלים קצף יציב
להכניס לשקית זילוף את תערובת החלבונים ונזלף את הצורה הרצויה מעל לטארט

לאחר מכן לעבור עם ברנר על העוגה (אם אין לכם אז אפשר בתנור גריל בחום גבוה ולכמה דקות אך לשים עין ולהיזהר שלא יישרף) בהצלחה ובתיאבון!

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות