Search

פונדנט שוקולד מתכון היסטרי

פונדנט שוקולד מתכון היסטרי

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

פונדנט שוקולד מתכון היסטרי

אורי טרבלסי משתף אותנו במתכון היסטרי של פונדנט שוקולד.

מצרכים:
200 גרם שוקולד מריר
200 גרם חמאה
150 גרם סוכר לבן (כמעט כוס)
4 ביצים + 4 חלמונים
150 גרם קמח (כוס וקצת)
רבע כוס קקאו (לא חובה אבל מוסיף מאוד)
מלח
שוקולד לבחירתכם למילוי
אופן הכנה מופיע בהמשך

מתכונים נוספים:
סופלה שוקולד עסיסי מתכון מטורף
סופלה שוקולד המתכון ששבר את הרשת
סופלה שוקולד מושלם ומושחת

מתכון נוסף :

אופן הכנה:
1. נמיס את החמאה והשוקולד במיקרו בפולסים של חצי דקה.
2. במיקסר או במטרפה ידנית נקציף את הביצים, החלמונים והסוכר עד שמקבלים תערובת אוורירית בהירה עם בועות (בערך 2 דקות במיקסר על מהירות בינונית-גבוהה)
3. נערבב את החומרים היבשים בקערה (קמח, מלח וקקאו)
4. נערבב את תערובת החמאה והשוקולד עם תערובת הביצים.
5. נקפל לבפנים את החומרים היבשים.
6. נמרח את התבניות בחמאה ונמזוג כ3/4 מהתבנית.
7. נשים קוביות שוקולד שבוחרים במרכז כל תבנית.
8. נאפה על 180 מעלות למשך כ-10 דקות עד שהחלק החיצוני אפוי והפנימי עדיין נוזלי.
9. טיפ קטן – אפשר לנענע את התבנית בעדינות, החלק הפנימי אמור להתנועע מעט.
10. נוציא מהתנור, נהפוך את העוגה לצלחת, נפזר מעט אבקת סוכר וקקאו.

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות