פחזניות ממולאות מתכון מושלם

פחזניות ממולאות מתכון
מיטל חיות משתפת אותנו במתכון שלה לפחזניות ממולאות.

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב telegram
שיתוף ב twitter
שיתוף ב email
שיתוף ב print

מיטל חיות משתפת אותנו במתכון שלה לפחזניות ממולאות.

מצרכים להכנת פחזניות ממולאות:

להכנת הפחזניות

  • 1 כוס מים
  • 100 גרם חמאה
  • ½ כפית סוכר
  • ¼ כפית מלח
  • 1 כוס קמח רגיל (250גרם)
  • 4 ביצים

להכנת הקרם

  • 2 מכלים שמנת מתוקה
  • ½1 כוסות חלב
  • ½1 חבילות פודינג וניל
  • ½ כוס אבקת סוכר

להכנת הקישוט

  • 1 חפיסה שוקולד מומס (אפשר גם מריר)
  • 1 אבקת סוכר (לפזר בנדיבות)

אופן הכנה:

  • בקלחת לשים מים חמאה סוכר ומלח.
  • להביא לרתיחה ולהוסיף את כוס הקמח.
  • על אש נמוכה 1-2 דקות לערבב תוך כדי עד למרקם חלק (שהבצק יפרד מדפנות הקלחת).
  • להעביר למיקסר עם וו גיטרה 2 דקות לקירור.
  • ולהוסיף ביצה ביצה רק כשנבלעת אחת והבצק מתגבש להוסיף עוד ביצה .
  • לשים בשק הזילוף עם צנטר כוכב.
  • לזלף עלתבנית עם נייר אפיה ללא צורך בשימון. צריך מרחב כי הם גודלות.
  • לשים בתנור שחומם מראש על 200° ל 20 דקות על טורבו.

הכנת הקרם:

  • מניחים את כל החומרים במיקסר ומערבבים עד לקבלת קרם אחיד.
  • מניחים בשק זילוף ומזלפים לתוך הפחזניות.
  • לאחר הסיום מוסיפים מלמעלה את הקישוט ובתאבון.

טיפים:

  • הפחזניות צריכות מרחב בין אחת לשניה בתנור כי הם גדולות, לכן מומלץ להכין כל 10 על תבנית נפרדת.
  • לתת לבצק כמה דקות בודדות מנוחה ולהתקרר לפני הוספת הביצים.
  • בהוספת הביצים רק שהביצה נספגת ממש בבצק להוסיף את השניה וכך את השלישית והרביעית.
  • בתום ה20 דקות לא לפתוח ישר את כל התנור!!.
  • בעדינות לפתוח מעט לקבלת חריץ קטן לשים כף עץ שתשמור על החריץ ולחכות 5 דקות. אחרת יצנחו ולא ישארו גבוהות!!.
  • רק שהתנור מגיע ל200 מעלות להכניס את הפחזניות!.
  • ניתן גם להקפיא. שעה לפני ההגשה להוציא מהמקפיא.(נשמר מצויין).

סרטון עם מתכון נוסף לפחזניות ממולאות:

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות: