פחזניות ממולאות מתכון מושלם

פחזניות ממולאות מתכון
מיטל חיות משתפת אותנו במתכון שלה לפחזניות ממולאות.

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on twitter
Share on email
Share on print

מיטל חיות משתפת אותנו במתכון שלה לפחזניות ממולאות.

מצרכים להכנת פחזניות ממולאות:

להכנת הפחזניות

  • 1 כוס מים
  • 100 גרם חמאה
  • ½ כפית סוכר
  • ¼ כפית מלח
  • 1 כוס קמח רגיל (250גרם)
  • 4 ביצים

להכנת הקרם

  • 2 מכלים שמנת מתוקה
  • ½1 כוסות חלב
  • ½1 חבילות פודינג וניל
  • ½ כוס אבקת סוכר

להכנת הקישוט

  • 1 חפיסה שוקולד מומס (אפשר גם מריר)
  • 1 אבקת סוכר (לפזר בנדיבות)

אופן הכנה:

  • בקלחת לשים מים חמאה סוכר ומלח.
  • להביא לרתיחה ולהוסיף את כוס הקמח.
  • על אש נמוכה 1-2 דקות לערבב תוך כדי עד למרקם חלק (שהבצק יפרד מדפנות הקלחת).
  • להעביר למיקסר עם וו גיטרה 2 דקות לקירור.
  • ולהוסיף ביצה ביצה רק כשנבלעת אחת והבצק מתגבש להוסיף עוד ביצה .
  • לשים בשק הזילוף עם צנטר כוכב.
  • לזלף עלתבנית עם נייר אפיה ללא צורך בשימון. צריך מרחב כי הם גודלות.
  • לשים בתנור שחומם מראש על 200° ל 20 דקות על טורבו.

הכנת הקרם:

  • מניחים את כל החומרים במיקסר ומערבבים עד לקבלת קרם אחיד.
  • מניחים בשק זילוף ומזלפים לתוך הפחזניות.
  • לאחר הסיום מוסיפים מלמעלה את הקישוט ובתאבון.

טיפים:

  • הפחזניות צריכות מרחב בין אחת לשניה בתנור כי הם גדולות, לכן מומלץ להכין כל 10 על תבנית נפרדת.
  • לתת לבצק כמה דקות בודדות מנוחה ולהתקרר לפני הוספת הביצים.
  • בהוספת הביצים רק שהביצה נספגת ממש בבצק להוסיף את השניה וכך את השלישית והרביעית.
  • בתום ה20 דקות לא לפתוח ישר את כל התנור!!.
  • בעדינות לפתוח מעט לקבלת חריץ קטן לשים כף עץ שתשמור על החריץ ולחכות 5 דקות. אחרת יצנחו ולא ישארו גבוהות!!.
  • רק שהתנור מגיע ל200 מעלות להכניס את הפחזניות!.
  • ניתן גם להקפיא. שעה לפני ההגשה להוציא מהמקפיא.(נשמר מצויין).

סרטון עם מתכון נוסף לפחזניות ממולאות:

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות: