תפריט סגור

פטריות ממולאות בגבינות – מתכון מושלם

פטריות ממולאות גבינות מתכון

סרטון להכנת פטריות ממולאות בגבינות:

מצרכים להכנת פטריות ממולאות:
6 פטריות שמפניון גדולות ללא הרגליים
1 כף פירורי לחם
מעט גבינת מוצרלה מגורדת
רבע חבילה (בערך 100 גרם) גבינת טבורוג או טוב טעם או צפתית או בולגרית
מעט זיתים ירוקים ללא גלעין (חרוזית) קצוצים ( בערך 50 גרם)
מעט פלפל שחור (בערך רבע כפית)
רבע כפית מלח (להוריד בכמות אם משתמשים בגבינה בולגרית או משהו אחר מלוח)
1 חלמון ביצה
6 ביצים


מבצע מיוחד לחברי "פסיפלורה מתכונים"
מיקסר בנפח 5 ליטר 1000W של חברת "יונדאי" כולל משלוח עד הבית במחיר של 350 ש"ח בלבד
כולל שנה אחריות!!!
המלאי מוגבל ל-100 יחידות בלבד.

להזמנות חייגו עכשיו 052-7876868


אופן הכנה:
1. מסדרים את הפטריות שהראש כלפי מעלה על מגש עם נייר אפיה.
2. מחממים את התנור ל-200 מעלות.
3. מרססים או מברישים את הפטריות עם שמן והופכים אותם שהראש יהיה כלפי מטה.
4. מתחילים בהכנת המילוי: שמים בקערה את הפירורי לחם,את המוצרלה,את הגבינת טבורוג (או גבינה אחרת),הזיתים,פלפל שחור,מלח ואת החלמון, מערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
5. ממלאים את הפטריות עם תערובת הגבינה אבל לא עד הסוף(כפי שמוצג בסרטון),יוצרים מעין שקע באמצע.
6. שמים את ביצה במרכז כל מילוי של פטריה, ומפזרים מעל הביצה פלפל שחור גרוס.
7. אופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות עד שהביצה מתבשלת (בערך רבע שעה אבל משתנה מתנור לתנור), מוציאים ומגישים.

Posted in חלבי

מתכונים נוספים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

error: Content is protected !!