תפריט סגור

פטריות ממולאות גבינה – מתכון קל ומושלם.

מיקסר MK 37 נורמנדה
מבצע מטורף לחברי "פסיפלורה מתכונים"
מיקסר בנפח 5 ליטר 1000W של חברת "NORMANDE"
כולל שליח עד הבית חינם במחיר של 350 ש"ח בלבד כולל שנה אחריות!!!
המבצע ל-24 שעות והמלאי מוגבל ל-30 יחידות בלבד.
להזמנות לחצו כאן
או חייגו עכשיו 052-7876868

רחלי שכטר משתפת אותנו במתכון שלה לפטריות ממולאות גבינות.


  • פטריות גדולות
  • מבחר גבינות קשות ורכות מה שיש בבית
  • שן שום כתושה
  • פסטו – מומלץ לא חובה

אופן ההכנה:

  • להוציא מהפטריות את הרגל שלהן.
  • בקערה לשים את תערובת הגבינות – לדוגמא:.
  • כף קוטג, ריקוטה, גבינת עיזים, צהובה מגורדת, פרמזן,לערבב הכל עם שן שום אחת ומעט פלפל אנגלי .
  • ניתן להוסיף לתערובת הגבינות גם מעט פסטו / בזיליקום/ טימין / כל עשב תיבול שאוהבים.
  • למלא את הפטריות בתערובת הגבינות ולהכניס לתנור לצלייה על חום גבוה, על 200 ל 10 דק בערך.
  • להוציא מהתנור ולפזר מעל גבינה מגורדת צהובה ופרמזן.
  • להכניס לתנור לעוד 2 דק ולהוציא את זה מוקדם.
Posted in חלבי

מתכונים נוספים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

error: Content is protected !!