פטריות ממולאות גבינה – מתכון קל ומושלם.

רחלי שכטר משתפת אותנו במתכון שלה לפטריות ממולאות גבינות.

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on twitter
Share on email
Share on print

רחלי שכטר משתפת אותנו במתכון שלה לפטריות ממולאות גבינות.

  • פטריות גדולות
  • מבחר גבינות קשות ורכות מה שיש בבית
  • שן שום כתושה
  • פסטו – מומלץ לא חובה

אופן ההכנה:

  • להוציא מהפטריות את הרגל שלהן.
  • בקערה לשים את תערובת הגבינות – לדוגמא:.
  • כף קוטג, ריקוטה, גבינת עיזים, צהובה מגורדת, פרמזן,לערבב הכל עם שן שום אחת ומעט פלפל אנגלי .
  • ניתן להוסיף לתערובת הגבינות גם מעט פסטו / בזיליקום/ טימין / כל עשב תיבול שאוהבים.
  • למלא את הפטריות בתערובת הגבינות ולהכניס לתנור לצלייה על חום גבוה, על 200 ל 10 דק בערך.
  • להוציא מהתנור ולפזר מעל גבינה מגורדת צהובה ופרמזן.
  • להכניס לתנור לעוד 2 דק ולהוציא את זה מוקדם.

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות: