פילה דג סלמון בתנור עם חרדל דיזון ורוזמרין

פילה דג סלמון בתנור עם חרדל דיזון ורוזמרין

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב telegram
שיתוף ב twitter
שיתוף ב email
שיתוף ב print

טניה הולצר משתפת אותנו במתכון של פילה דג סלמון בתנור עם חרדל דיזון ורוזמרין.

אז מה בעצם צריכים על מנת להכין פילה דג סלמון בתנור עם חרדל דיזון ורוזמרין?

  • 1 יחידה של פילה סלמון
  • 1/2 כוס שמן זית
  • 5 יחידות שיני שום כתושות
  • 1/2 קופסא חרדל דיז'ון גרגרים
  • 1/2 יחידה לימון סחוט
  • 1 קורט מלח
  • 2 יחידות ענפי רוזמרין

אופן הכנה:

  1. מחממים תנור לחום גבוה (200 מעלות).
  2. מערבבים בקערה את כל המצרכים מלבד ענפי הרוזמרין.
  3. מניחים את הדג על תבנית מרופדת בנייר אפייה. מורחים אותו היטב ברוטב החרדל, מסדרים את ענפי הרוזמרין ואופים 20 דקות.

סרטון עם מתכון נוסף של דג סלמון בתנור בסויה וסילאן של חן מטבח:

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *