פילה עוף ובצל ברוטב סמיך ומושלם

פילה עוף ובצל ברוטב סמיך
אורית לוי משתפת אותנו במתכון שלה לפילה ובצל ברוטב סמיך.

שתפו את המתכון

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on twitter
Share on email
Share on print

אורית לוי משתפת אותנו במתכון שלה לפילה ובצל ברוטב סמיך.

  • 1 ק"ג חזה עוף בצורת פילה חתוך לרצועות בינוניות
  • לתיבול
  • 1 כף פפריקה מתוקה בשמן
  • 2 כפות רוטב טריאקי
  • 1 כף תבלין גריל עוף
  • 1 כף סילאן
  • 4 כפות שמן לטיגון
  • 1 כף תבלין שום גבישי (לא חובה אבל מוסיף)
  • 1 בצל גדול חתוך לרצועות
  • מלח
  • פלפל שחור
  • 2 כפות מים

אופן ההכנה

  • בקערה לערבב את העוף עם התבלינים היטב עד שמכוסה מכל הצדדים..
  • בסיר רחב לטגן את רצועות הבצל עד הזהבה..
  • להניח על הבצל את רצועות העוף המתובלות ולטגן 5 דק'..
  • לפזר מעט מלח ופלפל, להפוך אותן לצד השני, לכסות את הסיר עם מכסה..
  • להנמיך להבה ולבשל כ- 10 דק'..
  • אם הנוזלים מתאדים להוסיף מעט מאוד מים. העוף מגיר נוזלים בעצמו..
  • ניתן לפזר שומשום מלמעלה בסיום הבישול. ♥.

סרטון המדגים את כל שלבי הכנת המתכון:

תגיות:

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים: