פיצה ביאנקה פטריות מתכון מושלם

פיצה ביאנקה מתכון עם פטריות

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב telegram
שיתוף ב twitter
שיתוף ב email
שיתוף ב print

פיצה ביאנקה מתכון מושלם עם פטריות של סוניה סאני בן הרוש

מצרכים לבצק:

  • 1 שקית קמח שמרים לפיצה דקה, תפיחה ב-5 דקות(650 גרם).
  • 8 כפות שמן קנולה.
  • 1 כף שטוחה מלח.
  • 1 כף סוכר.
  • 2 כוסות מים פושרים( כוס חד פעמי קר).

לרוטב:

  • 1 כוס שמנת מתוקה של השף הלבן או שמנת לבישול.
  • 4 כפות גדושות גבינת פרמזן.
  • רבע כפית מלח.
  • מעט פלפל שחור גרוס.
  • 2 כפות ממרח פסטו.

אופן הכנה:

  1. בקערת מיקסר מערבבים את כל המצרכים לבצק ומוסיפים את המים בהדרגה ולשים שתי דקות בלבד.
  2. עם ידיים משומנות מעבירים את הבצק לקערה ומתפיחים כ-5 דקות , אם רוצים אפשר גם 10 דקות לא יותר.
  3. בינתיים מכינים את הרוטב: בקערה קטנה שמים: 1כוס שמנת מתוקה,4 כפות גדושות של פרמזן,רבע כפית מלח,מעט פלפל שחור גרוס,2 כפות ממרח פסטו ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
  4. אופן הכנת הפיצה:מחלקים את הבצק ל-2 עיגולים שווים ועם ידיים משומנות פותחים לעיגול.
  5. מעבירים לתבנית מורחים חצי מכמות הרוטב, מפזרים גבינה צהובה וגבינת מוצרלה ושמים מה שאוהבים, זיתים פטריות וכו'. אפשר לפזר שומשום מסביב לפיצה.
  6. מכניסים לתנור שחומם מראש ל200 מעלות טורבו ומכניסים את שתי התבניות יחד ואופים עד להזהבה יפה.

מתכון נוסף לפיצה כמו בפיצריה של חן במטבח:

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות: