תפריט סגור

פיצה ביתית מתכון מושלם

פיצה ביתית מתכון לילדים

פיצה ביתית
המצרכים :
לשתי פיצות גדולות או 4 אישיות
½ קילו מנופה
כף גדושה שמרים יבשים
כפית מלח
כפית סוכר
3 כפות שמן זית
½ 1 כוס מים חמימים

מצרכים לרוטב עגבניות:
4 עגבניות קלופות וקצוצות
4 שיני שום קצוצות
בזיליקום טרי
כפית סוכר
כף שמן זית
מלח ופלפל לפי הטעם
2 כפות רסק עגבניות
כפית אורגנו
תוספות לפיצה:
400 גרם גבינה צהובה/ מוצרלה/ קשקבל/ פרמזן/ בולגרית/פטה
פטריות/ זיתים שחורים/ירוקים/פטריות/תירס/עגבניות/בצל או כל מה שאוהבים

אופן ההכנה:
הבצק:
בקערת מיקסר עם וו לישה מערבבים קמח, שמן, שמרים, סוכר ומלח. מוסיפים בהדרגה לפי הצורך את המים עד ליצירת בצק נוח ונעים לעבודה. מניחים להתפחה כחצי שעה או עד להכפלת הנפח. לשים עוד שתי דקות להוצאת האוויר ומתפיחים שוב למשך חצי שעה.


מבצע מיוחד לחברי "פסיפלורה מתכונים"
מיקסר בנפח 5 ליטר 1000W של חברת "יונדאי" כולל משלוח עד הבית במחיר של 350 ש"ח בלבד
כולל שנה אחריות!!!
המלאי מוגבל ל-100 יחידות בלבד.

להזמנות חייגו עכשיו 052-7876868


רוטב העגבניות:
מחממים מחבת עם שמן, מוסיפים עגבניות, שום ו1/2 כוס מים. מבשלים כרבע שעה ומוסיפים בזיליקום קצוץ ואת שאר מרכיבי רוטב העגבניות. מבשלים 5 דקות נוספות ומסירים מהאש.

הכנת הפיצה:
מרדדים את הבצק לצורה עגולה ומניחים על נייר אפיה בתוך תבנית משומנת במעט שמן זית.
מורחים על הבצק את רוטב העגבניות, הגבינה והתוספות הרצויות.
ואופים בתנור שחומם ל200 מעלות עד להשחמה. בערך 15 דקות – תלוי בתנור.
בתיאבון.

Posted in חלבי

מתכונים נוספים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

error: Content is protected !!