פירושקי מושלם עם בשר טחון

פירושקי ממולא בשר טחון

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on twitter
Share on email
Share on print

נאוה מלכה משתפת אותנו במתכון שלה לפירושקי עם בשר טחון.

  • קילו קמח.
  • 2 כפות שמרים יבשים.
  • 2 כפות סוכר.
  • 2 כפות שמן זית.
  • 2.5 כוסות מים עד 3 כוסות או כמה
  • שהקמח סופח.
  • כף מלח..
  • למילוי.
  • 3 בצלים קצוצים.
  • 750 גרם בשר טחון.
  • מלח.
  • פלפל שחור.
  • אבקת מרק עוף.
  • בהרט.
  • פפריקה חריפה.
  • צנובר.

אופן ההכנה

  • לערבב שמרים עם הקמח..
  • להוסיף את יתר החומרים מלבד המלח.
  • להוסיף מים עד לבצק רך ונעים.
  • את המלח להוסיף בסוף.
  • ללוש 10 דקות.
  • לכדרר לכדור לשמן התפחה שעה או עד הכפלת הנפח.
  • לחלק לכדורים קטנים או כפי שאתם רוצים גדולים יותר.
  • למילוי:
  • להזהיב בצלים בשמן להוסיף את הבשר ולפורר טוב להוסיף תבלינים וצנובר עד שהבשר משנה את צבעו,לצנן.
  • לרדד כל כדור למלא בכף גדושה מהמלית לקפל ולהדק את השוליים.
  • אפשרי להדק עם מזלג.
  • לחמם שמן עמוק לטגן משני צדדים.

מתכון נוסף לפירושקי קווקזי במילוי תפוחי אדמה:

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות: