פיתות תימניות בתנור מתכון מנצח
בת חן גרופי משתפת אותנו במתכון מנצח של פיתות תימניות בתנור.
מצרכים:
1 קג קמח לבן מנופה
3 כפות סוכר
1 כף מלח
2 כפות שמרים יבשים
3 וחצי כוסות מים
אופן הכנה מופיע בהמשך.
מתכונים נוספים:
פיתות תימניות מושלמות
לחוח מתכון מעלף
פיתות חלביות עם ירק במחבת
מתכון נוסף:
אופן הכנה:
1. ללוש 10 דקות.לתת מנוחה .ללוש ולהתפיח שעה בערך.
2. לקמח בעדינות משטח עבודה לחלק ל 10 עיגולים.
3. להתפיח.
4. להפוך את התבנית שבתנור.לכסות אותה בנייר כסף.להפעיל את התנור על 250 מעלות (הכי גבוהה) לחמם את התבנית 10 דקות.לפתוח קצת עם הידיים את עיגול הבצק..ולהכניס לתנור.2 עד 3 דקות יש פיתה טעימה…בתאבון