פלפל ממולא מתכון צמחוני

פלפל ממולא מתכון צמחוני
פלפל ממולא מתכון צמחוני של אורטל עמרם

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב telegram
שיתוף ב twitter
שיתוף ב email
שיתוף ב print

אורטל עמרם משתפת אותנו במתכון שלה לפלפל ממולא בגרסה צמחונית.

מצרכים:

6 גמבה אדומה
1 בצל גדול מגורד
3 גזר מגורד
100 גרם דלעת מגורדת
1 תפוח אדמה בינוני מגורד
8 שיניי שום כתוש
חצי צרור עשבי תיבול ( שמיר, פטרוזליה, כוסברה)
2 כוסות אורז בסמטי
6 כפות רסק עגבניות
חצי כפית פלפל שחור
חצי כפית מלח
4 כפות פפריקה מתוקה
1 כפית מרק עוף
חצי כף כורכום
4 כוסות מים רותחים
2 עגבנייה קצוצה
1 כפית ראס אל חנות ( תבלין)

אופן הכנה

1. בסיר שמים את 2 כוסות האורז עם המים ומבשלים למשך רבע שעה ,מסננים מנוזלים ושמים בצד.
2. מגרדים את כל הירקות בפומפיה ומאחדים עם הראורז המבושל,מוסיפים את התבלינים ואת 2 כפות רסק העגבניות ומערבבים לעיסה אחידה.
3. מסירים את ראש הגמבות ומסירים את הגרעינים,שמים בתוך כל גמבה את מילוי האורז שהכנו ומסדרים את הפלפלים בסיר שטוח ורחב.
4. שמים בקערה נפרדת 4 כוסות של מים,4 שיני שום כתוש,3 כפות רסק עגבניות ואת כל התבלינים שהשתמשנו למילוי ,מערבבים וויוצקים בסיר מעל הפלפלים,מביאים לרתיחה ,מנמיכים את האש,מכסים ומבשלים למשך שעה.

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *