חיפוש

פנקייק שיבולת שועל ובננה – בריא יותר וטעים לא פחות!

פנקייק שיבולת שועל ובננה

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

פנקייק שיבולת שועל עם בננה מציעות טוויסט מענג לפנקייק הקלאסי, ומשלבות את הבריאות של שיבולת שועל עם המתיקות הטבעית של בננות.

מתכון זה הוא בחירה נהדרת עבור אלה המחפשים אפשרות בריאה יותר, אך עדיין מפנקת, לארוחת בוקר. שיבולת השועל מספקת מרקם לבבי יותר וטעם אגוזי, בעוד שהבננות מוסיפות מתיקות ולחות עדינה ללביבות. הלביבות האלה לא רק טעימות אלא גם עמוסות בחומרים מזינים, מה שהופך אותן להתחלה מושלמת ליום שלך.

בנוסף – מתכון זה בקלות יכול להתאים גם עבור טבעונים, אז אם אתם מחפשים פנקייק שיבולת שועל ובננה טבעוני – פשוט השתמשו בחלב מן הצומח (סויה, שקדים, שיבולת שועל, אגוזי לוז וכו')

רכיבים:

  • 1 כוס שיבולת שועל
  • 1 בננה בשלה
  • 2 ביצים
  • 1/2 כוס חלב (כל סוג)
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1 כף דבש או סירופ מייפל
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • 1/2 כפית קינמון
  • קורט מלח
  • ספריי בישול או חמאה למחבת

איך להכין פנקייק שיבולת שועל ובננה – השלבים

  1. מניחים את שיבולת השועל המגולגלת בבלנדר ומערבבים עד שהם מגיעים למרקם דמוי קמח.
  2. מוסיפים לבלנדר את הבננה הבשלה, הביצים, החלב, תמצית הווניל ודבש או סירופ מייפל.
  3. מערבבים עד שהתערובת חלקה.
  4. מוסיפים לבלנדר את אבקת האפייה, הקינמון וקורט מלח.
  5. דופקים כמה פעמים לאיחוד כל החומרים.
  6. מחממים מחבת טפלון על אש בינונית ומשמנים אותה קלות בתרסיס בישול או חמאה.
  7. יוצקים כ-1/4 כוס מהבלילה על התבנית לכל פנקייק.
  8. מבשלים 2-3 דקות עד שנוצרות בועות קטנות על פני השטח.
  9. הופכים את הפנקייק ומבשלים עוד 1-2 דקות בצד השני.
  10. חוזרים על הפעולה עם הבלילה שנותרה.
  11. הגישו חם עם התוספות האהובות עליכם, כגון פירות טריים, יוגורט או סירופ מייפל נוסף.

לביבות בננה משיבולת שועל אלו הן לא רק פינוק לבלוטות הטעם אלא גם ארוחה מזינה המספקת איזון טוב של פחמימות, חלבונים ושומנים בריאים. הם דרך נפלאה ליהנות מארוחת בוקר או בראנץ' ללא רגשות אשם, אך מפנקים.

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות