תפריט סגור

פסטה פסטו מתכון מושלם של אביהו שהרבני

פסטה פסטו מתכון אביהו שהרבני

פסטה פסטו מתכון מושלם של אביהו שהרבני

מצרכים:
פסטה פטוצ'יני
בזיליקום
שן שום
מלח,פלפל
שמן זית
צנוברים







אופן ההכנה:
1.מערבבים במעבד מזון את כול החומרים לפסטו יחדיו בזיליקום שן שום ואז צנוברים מלח פלפל ובזמן הטחינה מוסיפים שמן זית בערך שלוש רבעי כוס שמן.
2. במחבת מחממים שן שום עד להזהבה וזורקים אותו .
3. שמים 2 כפות גדושות של פסטו שהכנו ומעט שמנת ופלפל שחור מערבבים עד לצבע ירוק בהיר ומוסיפים ועט גבינת גרנה פדנו/פרמז'נו .
4. מוסיפים את הפסטה ומגישים
והכל מוכן בתאבון.

דרגו את המתכון:
recipe image
שם המתכון:
פסטה פסטו מתכון אביהו שהרבני
Published On
ציון ממוצע
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)

2 Comments

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

error: Content is protected !!